AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İstifa Ettirildi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İstifa Ettirildi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İstifa Ettirildi

Şanlıurfa'da AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı, gençlik kolları genel başkanlığından gelen baskı sonucu istifa ettirildi.

21.01.2016 12:19

Şanlıurfa'da AK Parti Gençlik Kolları ilçe başkanlarının içerisinde adı en fazla duyulan Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı, gençlik kolları genel başkanlığından gelen baskı sonucu istifa ettirildi.

Her partide olduğu gibi AK Parti'de de iç hesaplaşmaların arkası gelmiyor. Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı, genel merkezinin baskısı sonucu istifa etmek zorunda kaldı.

İddiaya göre, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sedat Ertürk'ün birlikte çalışmak istememesi üzerine genel merkeze şikayetler iletildi. Gençlik Kolları Genel Merkezi de birlikte çalışmama gerekçelerinin tam olarak ne olduğunu bilmeden Bağmancı'yı istifaya zorladı. Bunun üzerine önceki gün itibariyle Bağmancı da istifasını parti teşkilatına sundu.

BAĞMANCI: BU BİR SON DEĞİLDİR

Bağmancı, istifaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kurucusu olduğum Ak Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanlığından dün itibariyle genel merkezimizin talebi üzerine istifa ettim. Aktif olarak 5 yıldır hizmet ettiğim sevdam Ak Parti'me hizmete ne bir cümle ile başladım ne bir istifa ile son vereceğim. Bu bir son değildir aksine bu bir Fatiha'dır. Yeniden başlamaktır. Dünden beri arayan mesaj atan bütün başkanlarıma dostlarıma abilerime ablalarıma teşekkür ediyorum. Olabileceğim en güzel yer olan bi duanın içindeyim bu bana yeter." dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İstifa Ettirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement