Ak Partili Hilmi Türkmen, "Ak Nesil"E Seslendi - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Hilmi Türkmen, "Ak Nesil"E Seslendi

Ak Partili Hilmi Türkmen, "Ak Nesil"E Seslendi

“Üsküdar’a Işık Tutanlar” programına katılan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, “AK Nesil” diye hitap ettiği Üsküdarlı gençler için dillere destan projeler yapacağını söyledi.

06.03.2014 16:32

" Üsküdar'a Işık Tutanlar" programına katılan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, "AK Nesil" diye hitap ettiği Üsküdarlı gençler için dillere destan projeler yapacağını söyledi.

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akif Ekşi önderliğinde düzenlenen "Üsküdar'a Işık Tutanlar" programına, Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ve Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Mustafa Akif Ekşi, 30 Mart seçimleri için gençlik kollarının hazırlıklarından ve çalışmalarından, gurur duyduğunu dile getirerek," Hepimiz biliyoruz ki gençlik kolları siyaset yapma yeri değil öğrenme yeridir" dedi.

Üsküdar'da gençler için dillere destan projeler yapacağını söyleyen Hilmi Türkmen, "Üsküdar tarihi çok eskilere dayanan fetih görmüş bir muhit. Tarih boyunca genç omuzlarda şahlanarak, bağrında taşıdığı güzellikleri günümüze taşıdı. Bu yüzdendir ki Üsküdarlı gençlere dair her zaman umudumuz, inancımız tazedir" şeklinde konuştu.

"BU TOPRAKLAR 'AK NESİL'LERİN OMUZLARINDA YÜKSELİYOR"

"Gençlere dair hayata geçirmek istediğimiz o kadar çok proje var ki, geçtiğimiz 10 yıl bunların hepsini yerine getirmek için yetmedi" diyen Türkmen sözlerini şöyle sürdürdü: "Tam olarak her şeyi yapamadık. Yarınımız olan, gururumuz olan, alnımızın aklığı, ruhumuzun berraklığı olan gençlerimiz için daha nice çalışmalarda bulunacağız. Bizler sizlere sağlam birer kılavuz, fener olabilelim ki sizler de Üsküdarımıza ışık tutun. Yarın bilelim ki bu topraklar doğru ellere emanet edildi. Yarın bilelim ki bu topraklar AK nesillerin omuzlarında yükseliyor. Bugün burada gözleri ışıl ışıl parlayan, geleceğe dair umutlu, inançlı olan bir gençlik görüyoruz ve bu bizim hizmet aşkımızı yükseltiyor. İstiyoruz ki siz gençlerimiz için pırıl pırıl bir Üsküdar teslim edelim. Siz gençlerin destek dua ve enerjisiyle 30 Mart'ı bir zafer günü ilan edeceğiz. ve Üsküdar'ın gelecek nesline muhteşem bir Üsküdar teslim edeceğiz."

AK Partili Hilmi Türkmen, "Siz Üsküdar'a bir ışık tutacaksınız. Bu ışık öyle büyüyecek ki, Üsküdar'dan taşıp dünyayı aydınlatacak. Yeter ki sizler inandığınız bu yolda vazgeçmeyin. Yolunuza çıkan zorluklar karşısında yılmayın. Gelecek sizin gücünüz ve inancınızla şekillenecek" sözleriyle konuşmasını noktaladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Hilmi Türkmen, 'Ak Nesil'E Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement