Aksigorta Acenteleri Antalya'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Aksigorta Acenteleri Antalya'da Buluştu

Aksigorta Acenteleri Antalya\'da Buluştu

Acenteler Etkinliği, 4-6 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi.

30.05.2012 11:24

Türkiye'nin en bilinen ve güvenilir sigorta şirketi Aksigorta'nın 2011 yılını değerlendirmek ve 2012 hedeflerini paylaşmak amacıyla düzenlediği Acenteler Etkinliği, 4-6 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi. Etkinliğe, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 800 Aksigorta çalışanı ve acenteleri katıldı.

Aksigorta Acenteler Etkinliği'nde, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grubu Başkanı Haluk Dinçer, Ageas CEO'su Bart De Smet, Ageas Kıta Avrupası CEO'su Steven Braekeveldt, Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen ile genel müdür yardımcıları ve yönetim ekibi yer aldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grubu Başkanı Haluk Dinçer, dünya ve Türkiye ekonomisin mevcut durumu, Türkiye'nin dünya ekonomisindeki yeri ve önemi, Türkiye'de sigorta sektörünün gelişimi ve Aksigorta hedefleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. Ageas CEO'su Bart De Smet ve Ageas Kıta Avrupası CEO'su Steven Braekeveldt yaptıkları konuşmalarda acenteleri, Sabancı Holding ve Ageas işbirliği hakkında detaylı olarak bilgilendirerek, ortaklığın çok başarılı bir şekilde devam ettiğinin altını çizdi ve Türkiye'de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen ise yaptığı sunumda sektörün gelecek projeksiyonunu ve öngörülerini paylaştı. Gülen konuşmasında; "Acentelerimiz bizim en büyük dağıtım kanalımız ve prim üretimimizin de yüzde 70'i yine acente kanalımızdan yapılıyor. Türkiye çapında hizmet veren 1600'ü aşkın acenteden oluşan büyük bir ailemiz var. Biz acentelerimizi sadece poliçe satan satışçılar olarak görmüyoruz. Onları, müşterinin ihtiyacını anlayan, müşteriyi dinleyen, müşterinin risklerini öngören ve ihtiyaçları doğrultusunda çözümler sunan birer risk doktoru olarak konumluyoruz. Aksigorta olarak, 2012 yılında yine sektörün ilk 3 şirketi içerisinde yer alarak sigortacılığı daha saygın ve daha etkili bir hale getirme anlayışı ile hareket edeceğiz. Müşteri tarafından aranan, sigorta poliçesi son derece güvenilir, hizmet kalitesini her gün arttırmayı hedefleyen, çalışanlarıyla, acenteleriyle, paydaşlarıyla geleceğe dönük ve karlılıkla büyüme hedefi gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Toplantının ikinci bölümünde ise Aksigorta Genel Müdür Yardımcıları ve Grup Müdürleri yeni ürünler, projeler ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir'in sunuculuğu ve stand-up gösterileriyle renklenen toplantı, başarı ve kıdem ödüllerinin verildiği ödül töreni ile devam etti.

Etkinliğin gala gecesinde sahne alan Ziynet Sali ile acenteler bütün bir yılın yorgunluğunu attı. Gala gecesinde yapılan çekilişte 15 şanslı acente, Ageas'ın Genel Merkezi'nin de bulunduğu Brüksel'e seyahat hakkı kazandı. Ageas üst yönetiminin de katkısıyla gerçekleşen çekilişle etkinlik hoş bir sürpriz ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aksigorta Acenteleri Antalya'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement