Alanya Turizm ve Ticaret Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Alanya Turizm ve Ticaret Fuarı Açıldı

Alanya Turizm ve Ticaret Fuarı Açıldı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde İlkini 20 Bin Kişinin Ziyaret Ettiği Alanya Turizm ve Ticaret Fuarı'nın 2'ncisi Açıldı. Fuarda 5 İlden 75 Firma Stant Açtı.

01.12.2011 17:32  Güncelleme: 10:52

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Start Fuarcılık tarafından düzenlenen 2'nci Alanya Turizm ve Ticaret Fuarı, Kestel Beldesi'nde 5 bin metrekare kapalı alanda başladı. 1-4 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarda 5 ilden 75 firma stant açtı. Fuarın açılış törenine Alanya Belediyesi Başkan Vekili Kemal Dere, ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, belde belediye başkanları, kurum amirleri ve davetliler katıldı. Açılışa ilçede yaşayan yabancılar da ilgi gösterdi.

ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, ilçedeki fuar etkinliklerini artırmayı amaçladıklarını belirterek, turist hareketliliğini artırmak ve turizmi 12 aya yaygınlaştırmak için fuarcılığın önemli olduğunu vurguladı. Konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, katkılarından dolayı ALTSO Başkanı Aydoğlan'a plaket verdi. Fuarda Antalya, İstanbul, Konya, Ankara ve Siirt'ten toplam 75 firma, tekstil, mobilya-dekorasyon, bakım, temizlik, güzellik, spor, inşaat, yapı, peyzaj, ısıtma-soğutma, elektrik, güvenlik sistemleri, gıda, mutfak ekipmanları ve otomotiv iş kollarında stant açtı. Yaklaşık 20 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuar 4 Aralık'ta sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Turizm ve Ticaret Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement