"Altepe Tüm Balkanların Belediye Başkanı" - Son Dakika
Güncel

"Altepe Tüm Balkanların Belediye Başkanı"

"Altepe Tüm Balkanların Belediye Başkanı"

Recep Altepe, Bursa'nın gücünü Balkanlarda hisseden kentlerden biri olan Mamuşa'ya hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirildi.

29.03.2013 15:10

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın gücünü Balkanlarda hisseden kentlerden biri olan Mamuşa'ya hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirildi.

Kosova'nın Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, Mamuşa Milli Eğitim Müdürü Cafer Morina, Yüksek Finans Müdürü İskender Şala, Basın Yayın Müdürü Yalçın Mazrek, Plan Bütçe Müdürü Erdal Mazrek ile Bursa Karacabey ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, Dernek Başkan Yardımcısı Metin Yücel, Dernek Sosyal İşler Müdürü Veli Erep ve Mamuşalılar Derneği Bursa Kurucu Başkanı Şevki Özen, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Heykel´deki Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleştirilen ziyarette heyeti, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ağırladı.

"Aynı çınarın çocuklarıyız"

Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, Bursa'nın Kosova ve Mamuşa'da çok sevildiğini belirterek, "Bursa'nın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Mamuşa'ya muhteşem destekleri olmuştur. Mamuşa'yı Mamuşa yapan Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Belediye Başkanlığı döneminde Başkan Altepe'dir. Kültürümüze ve ortak değerlerimize sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Kosova'ya verdiğiniz maddi ve manevi desteklerden dolayı bizler de Başkan Altepe'ye bir plaketle teşekkür etmek istedik" şeklinde konuştu.

Sınırların formalite, dostluğun ise baki olduğunu ifade eden Bütüç, "Türkiye güçlü olunca Kosova da güçlü duruyor. Biz aynı çınarın çocuklarıyız. Kültürel, sosyal ve ekonomik ilişkileri geliştirmek istiyoruz. Bursa da bize güç veriyor, bu güçle biz orada dimdik duruyoruz. Başkan Altepe, sadece Bursa'nın belediye başkanı değil, tüm Balkanların belediye başkanıdır" dedi.

"Dostlarımıza desteğe devam edeceğiz"

Mamuşa ve Karacabey'in kardeş belediyeler olduğunu da sözlerine ekleyen Bütüç, teşekkür plaketini Başkanvekili Karadağ'a verdi. Başkan Altepe adına plaketi alan Başkanvekili Karadağ da Bursa'nın kardeşlerine değer verdiğini ifade ederek, "Biz bir aileyiz. Birbirimizi desteklemeye devam edeceğiz. Balkanlarda dostlarımızın mutlu yaşaması bizleri de mutlu ediyor, yüzünüzün gülmesi bizi de güldürüyor. Dualarımız, maddi ve manevi desteğimiz sürecek" diye konuştu.

Başkanvekili Karadağ, ziyaretin sonunda konuklarına Bursa´ya özgü hediyeler de verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Altepe Tüm Balkanların Belediye Başkanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement