Altın Portakal Coşkusu Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Altın Portakal Coşkusu Başlıyor

Altın Portakal Coşkusu Başlıyor

Antalya'da bu yıl 48'incisi düzenlenecek Uluslarası Antalya Altın Portakal Film Festivali için oyuncular ve yönetmenler kente gelmeye başladı.

07.10.2011 17:16

Antalya'da bu yıl 48'incisi düzenlenecek Uluslarası Antalya Altın Portakal Film Festivali için oyuncular ve yönetmenler kente gelmeye başladı. Antalya'ya ilk gelen konuklardan biri İranlı yönetmen ve oyuncu Niki Karimi oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 48'inci Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, yarın başlıyor. 8-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 48'inci festival için sanatçılar, dizi ekipleri ve yönetmenler Antalya'ya gelmeye başladı. Altın Portakal'ın Uluslararası Uzun Metraj Film yarışmasında jüri üyeliği yapacak İranlı yönetmen ve oyuncu Niki Karimi öğle saatlerinde Antalya'ya geldi. Antalya Havalimanı'nda festival yönetimi tarafından karşılanan Karimi, konaklayacağı Hillside Otel'e geçti.

SUNUCU NAZAN ECKES

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bu yıl 'Ve Kadın Dünyaya Dokundu' teması işlenecek. Festivalin tüm yarışma kategorileri ana temaya uygun olarak kadınlardan oluşturuldu. Festival, yarın akşam, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek Açılış ve Onur Ödülleri Töreni ile başlayacak. Zuhal Olcay ve Jare Birkin'in konser vereceği geceyi Alman RTL televizyonu sunucularından Nazan Eckes sunacak.

ONUR ÖDÜLLERİ

Gecede, Tuncel Kurtiz, Perran Kutman, Engin Çağlar, Halit Akçatepe ve Mehmet Dinler ile festivalin onur konuğu, Azerbaycan ve Sovyet sinemasının ünlü isimi drama yazarı, senarist, film yönetmeni Rustam Ibragimbekov 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' alacak. Gecede, ayrıca, geçen yıl verilmeye başlanan 'Sanatta Sosyal Sorumluluk' ödülü Rutkay Aziz'e, 'Yıldırım Önal Anı Ödülü' Suna Selen'e ve 'Emek Ödülü' ise 'Godzilla' lakaplı set amiri Selahattin Geçgel'e verilecek. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altın Portakal Coşkusu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement