Ankara'da öğrencilerin karne heyecanı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da öğrencilerin karne heyecanı

ANKARA'da, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması ile karne heyecanı yaşadı.

20.01.2023 12:20  Güncelleme: 14:16

ANKARA'da, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması ile karne heyecanı yaşadı. Yurt genelinde yaklaşık 19 milyon öğrenci, karnelerini alıp 15 gün sürecek yarıyıl tatiline girdi. Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Süheyla Sıtkı Alp İlkokulu'nda öğrenci, öğretmen ve veliler karne heyecanı yaşadı. Öğrenciler dönemin son gününde sabah okula geldi. Ders zilinin çalması ile sınıflarına geçen öğrenciler, öğretmenlerinden karnelerini aldı. Minikler daha sonra anne ve babalarıyla evlerinin yolunu tuttu. 4'üncü sınıfa giden oğlunun pandemi sonrası yüz yüze eğitim öğretime dönüşte biraz zorlandığını belirten Ahmet Nail, Pandemi sebebiyle doğru dürüst okula gidememişlerdi. Bu sene ful geldiler. İlk defa fiziksel karne alacaklar, o yüzden hepimiz heyecanlıyız. Pandemiden, evdeki rahatlıktan sonra sürekli gidip gelmeleri biraz sıkıntılı oldu; ama ittifak ettiler diye konuştu.

'ERKEN KALKMAK ÇOK YORUYOR ÇOCUKLARI'

1'inci sınıfa giden oğlu Aras için karne heyecanını yaşayan Demet Ergin, İlk defa karne alacağız. Onun heyecanını paylaşmak için geldim. Öğretmenimiz çok iyiydi, o yüzden kolay alıştık. Ek kaynak kitaplarımız var onları çözeceğiz, çok yoruldu. Sabah erken kalkmak çok yoruyor çocukları dedi.

'KUZENLERİMLE TATİLE GİDECEĞİM'

Yarıyıl tatilinde okulu özleyeceğini ifade eden 4'üncü sınıf öğrencisi İpek Kaçmaz ise Kuzenlerimle beraber tatile gideceğim. Arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok özleyeceğim dedi. (DHA)

Ankara\'da öğrencilerin karne heyecanı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da öğrencilerin karne heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement