"Ankara Sesimize Kulak Versin" - Son Dakika
Güncel

"Ankara Sesimize Kulak Versin"

"Ankara Sesimize Kulak Versin"

Altınoluk Belediye Başkanı aynı zamanda Edremit Belediye Başkan Aday adayı olan Mimar Hasan Özpolat, Belediye Başkanlığı görevince seçildiği takdirde ilk iş olarak Edremit İlçesi için önemli Projelerinden birisi olan Doğalgaz alt yapı çalışmalarına hemen başlanacağını ifade etti ve,''Ankara sesimize kulak versin.'' dedi.

11.07.2013 01:21

Pilot bölgenin ilk önce Edremit Mahalleleri olacağını belirten Altınoluk Belediye Başkanı ve aynı zamanda Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Hasan Özpolat ,doğalgaz boru hattı çalışmalarının yerinde incelenerek doğalgaz alt yapı çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Başkan Özpolat ,"Biz hep ifade etmiştik bir endişeye gerek yok mutlaka doğalgaz Edremit'e gelecek. Seçimlerde vatandaşa vereceğimiz vaatleri yerine getireceğiz.

Başkan Hasan Özpolat Adıyaman 'ın İlçesi Kahta'da doğalgaz var, Edremit'te neden yok.

Acaba bu ilçenin özelliği ne,yine Adıyaman'ın bir başka İlçesi Çelikhan'da ise doğalgaz yok. Edremit'te de yok aynı kaderi paylaşıyor ve üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bunun için Ankara'nın yani Balıkesir Milletvekillerinin sesimize kulak vermesi gerekiyor.Bu hizmetler yapılmalı Doğalgaz'da Çelikhan İlçesi ile Edremit kardeş şehir olacak ETO'nun da bu konuda öncülük yapması gerekiyor, kısa sürede biz bu hizmeti vereceğimize inanıyoruz ."dedi.

Doğalgaz'ın İlceye kazandırılması için tüm imkanları değerlendireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Özpolat, "Doğalgaz Edremit'in meselesidir, Milli meselemizdir.Bundan sonra artık iş bizde.Kışın İlçemizden göçler yaşanmayacak,bu şekilde kış ekonomimiz de büyük bir rahatlık yaşandığı fark edilecek Binlerce aboneyi bulmamız gerekiyor.Herkesin aynı hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyorum."dedi.

Vatandaşların bu konuda bilinçlenmesi ve bilgilendirilmesi için sık sık toplantılar yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirten Başkan Hasan Özpolat konuşmasının devamında, İlçedeki tüm vatandaşlarla tek tek görüşerek doğalgazın İlçemize ve ilçemiz ekonomisine yapacağı katkıları anlatmaya başladığını, hedef sayıya ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ankara Sesimize Kulak Versin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement