Antalya Arşiv Kazazede Fransızlar Ülkelerine Döndü - Son Dakika
Güncel

Antalya Arşiv Kazazede Fransızlar Ülkelerine Döndü

Antalya Arşiv Kazazede Fransızlar Ülkelerine Döndü

Antalya'da Tur Otobüsü ile Otomobilin Çarpıştığı Trafik Kazasında Yaralanan 25 Fransız Turistin Tamamı Ülkelerine Döndü.

04.11.2010 14:45

Antalya'da tur otobüsü ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında yaralanan 25 Fransız turistin tamamı ülkelerine döndü.

Kumluca'nın Belen Mevkii'nde geçen 28 Ekim günü, Mustafa Battal'ın kullandığı 07 L 3403 plakalı tur otobüsü ile Yasin Canayakın'ın kullandığı 07 NIN 70 plakalı otomobilin çarpışması sonucu otomobilde bulunan 55 yaşındaki Yılmaz Canayakın ölmüş, iki aracın sürücüsü ile rehber Hayri Erdeniz ve 25 Fransız turist de yaralanmıştı. Yaralılar ambulanslarla Antalya ve Kemer'deki hastanelere kaldırılmıştı. Taburcu olan otobüs sürücüsü Battal da tutuklanmıştı.

Kazada yaralanan 25 Fransız turistten Antalya ve Kemer'deki hastanelerde tedavileri tamamlanan 22'si daha önce ülkelerine gönderilmişti. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavileri süren Guylaine Mossan, Celina Fousssard ve Jean Pouguet için Fransa, ambulans uçak gönderdi. Hastaneden ambulanslarla alınan Fransız yaralılar, Antalya Havalimanı'nda kendilerini bekleyen ve içerisinde 7 kişilik özel sağlık ekibinin bulunduğu ambulans uçakla ülkelerine döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Arşiv Kazazede Fransızlar Ülkelerine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement