Antalya'da 2b Eylemcileri, Defterdarlık Önünde Olay Çıkardı (2) - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 2b Eylemcileri, Defterdarlık Önünde Olay Çıkardı (2)

Antalya\'da 2b Eylemcileri, Defterdarlık Önünde Olay Çıkardı (2)

4.Antalya'da hükümetin belirlediği rayiç bedelleri yüksek buldukları gerekçesiyle eylem yapan vatandaşları sakinleştirmek için Vergi Dairesi önüne gelen AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse vatandaşlarla konuştu.

25.02.2013 14:02

Antalya'da 2B EYLEMCİLERİ, DEFTERDARLIK ÖNÜNDE OLAY ÇIKARDI (2)

4.5 SAAT SONRA DAĞILDILAR

Antalya'da hükümetin belirlediği rayiç bedelleri yüksek buldukları gerekçesiyle eylem yapan vatandaşları sakinleştirmek için Vergi Dairesi önüne gelen AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse vatandaşlarla konuştu. Birkaç gün önce Ankara'da yapılan toplantıda Antalya'daki sorunları dile getirdiğini aktaran Köse, "Benim il başkanı olarak rayiç bedelleri düşürmek gibi bir yetkim yok. Sizlerin sorunlarını günlerdir dinliyorum. ve bunları Hazine Müsteşarlığı'na aktardım. Bizim görevimiz, sizlerin sıkıntılarını devletin üst makamlarına iletmek" dedi.

Konuşması köylüler tarafından sık sık kesilen Mustafa Köse, Antalya Defterdarı Hidayet Mat ile görüşmek üzere binaya girdi.

Yaklaşık 4.5 saat boyunca Defterdarlık binası önünde oturma eylemi yapan 2B hak sahipleri, daha sonra 14.00 sıralarında dağıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 2b Eylemcileri, Defterdarlık Önünde Olay Çıkardı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement