Antalyaspor Amigosuna 1 Nisan Şakası - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Amigosuna 1 Nisan Şakası

Antalyaspor Amigosuna 1 Nisan Şakası

Antalyaspor'un "Amigo Miloş" olarak tanınan amigosu Recep Güler, Fransa'da yapılacak EURO 2016 müsabakalarına davet edildiğini belirten telefondan 4 gün sonra, bunun 1 Nisan şakası olduğunun üzüntüsünü yaşadı.

08.04.2016 12:52

Antalyaspor'un "Amigo Miloş" olarak tanınan amigosu Recep Güler, Fransa'da yapılacak EURO 2016 müsabakalarına davet edildiğini belirten telefondan 4 gün sonra, bunun 1 Nisan şakası olduğunun üzüntüsünü yaşadı.

Antalyaspor tribünlerinde yıllardır beyaz uzun saçlarıyla tanınan amigo Recep Güler, 1 Nisan'da kendisini edilen telefonla büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Kendisini Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi olarak tanıtan kişinin Antalya'da oynanan Türkiye-İsveç özel maçtaki performansından dolayı 'milli amigo' olarak Fransa'ya davet edilmesine sevindiğini dile getiren Amigo Miloş, bunu da sosyal paylaşım hesabında takipçileriyle paylaştığını, övgü dolu sözler aldığını ifade etti.

Recep Güler, sosyal paylaşım hesabından 4 gün sonra kendisini yeniden arayan kişinin sözleriyle hayal kırıklığı yaşadığını, yine sosyal paylaşım hesabında anlatırken şunları söyledi:

"1 Nisan'da arandığımda çok sevindim, gururlandım. Sevinçle sayfamda açıkladım. Beni seven tüm dostlarım da telefon ve mesajlarla, yolda yürürken selamlaşmalarla güzel dilekleriyle beni hayatımın en güzel, onurlu 4 gününü yaşattı. Maalesef biraz önce gelen telefonla, (Recep abi senden çok özür diliyoruz. Bizi affet bu 1 Nisan şakamızdı) sözleri, beni yürekten üzdü. Bu şaka, amigoluktaki sonum olabilecek. Bana 1 Nisan şakası yapan kişiyi tanımıyorum."

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'le Antalyaspor taraftarları, Recep Güler'e destek verdi. Recep Güler'e telefon eden Başkanı Gültekin Gencer, kötü şakayı ve sonrasında yaşadığı üzüntüyü Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le Fransa'ya gitmesini sağlamak için görüşeceğini belirtti.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Amigosuna 1 Nisan Şakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement