Arınç'tan Üniversite Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Arınç'tan Üniversite Müjdesi

Arınç\'tan Üniversite Müjdesi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Süzcüsü Bülent Arınç, Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin üniversite projesine hükümet olarak sonuna kadar destek vereceklerini söyledi.

16.08.2012 16:26

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Süzcüsü Bülent Arınç, Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin üniversite projesine hükümet olarak sonuna kadar destek vereceklerini söyledi.

Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda eğitim gönüllüsü katıldı.

Birlik Vakfı Bursa Şubesi Mustafa Bayraktar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın düzenledikleri iftar sonrasında vakıf bahçesindeki sohbetlerine katılımından dolayı kendilerini onurlandırdığını belirterek,

vakıf bünyesindeki faaliyetlerinden söz etti. Vakfın Bursa Şubesi olarak çeşitli hizmetler yaptıklarını ifade eden Bayraktar, verilen hizmetlerin başında öğrencilere burs vermelerinin geldiğini kaydetti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, vakfın Bursa Şubesi'nden övgüyle bahsederek geçmişte yaptıkları başarılı çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı yönetim kuruluna teşekkür etti. Arınç, Vakfın Bursa'da kurulması planlanan bir üniversite projesinin olduğunu belirterek hükümte olarak bu konuda ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Arınç, "Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin güçlü bir iddiası var. Kendi misyonlarına ve vizyonlarına uygun olarak bu külfetli işin altına giripBursa'da bir vakıf üniversitesi kurmak istiyorlar. Dünya üzerinde düşünen, konuşan, tartışan ve bilgi sahibi, karakterli insanlar yetiştiren Birlik Vakfı'nın bu projeyi gerçekleştireceğine inanıyorum. Elimizden gelen her türlü desteği kendilerine vermeye hazır olduğumuzu burada sizlerin huzurunda beyan etmek istiyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arınç'tan Üniversite Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement