Asker Adayı ve Gazinin Karıştığı Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Asker Adayı ve Gazinin Karıştığı Kaza Güvenlik Kamerasında

Asker Adayı ve Gazinin Karıştığı Kaza Güvenlik Kamerasında

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, asker adayı 20 yaşındaki Mesut Keskin'in kullandığı Türk bayrağı ile kaplı otomobil, iki otomobil ile çarpıştı.7 kişinin yaralandığı kaza, mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

28.01.2013 17:06

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, asker adayı 20 yaşındaki Mesut Keskin'in kullandığı Türk bayrağı ile kaplı otomobil, iki otomobil ile çarpıştı. 7 kişinin yaralandığı kaza, mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, Tuzla Mahallesi Maliye Kavşağı'nda bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. 1993/1 tertip olarak Ankara Etimesgut'a askere gidecek olan Mesut Keskin, 48 H 1410 plakalı otomobilini Türk bayrağıyla donatıp şehir turuna çıktı. Asker adayı genç Maliye Kavşağı'nda 'U' dönüşü yapmak istedi. Dönüş sırasında kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen otomobile Ovacık Köprüsü'nden Çalış bölgesine seyir halinde olan Ahmet Tüfekçi'nin kullandığı 48 FA 245 plakalı otomobil yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin kontrolünü kaybeden asker adayı, hızını alamayarak kırmızı ışıkta bekleyen Güneydoğu gazisi Arif Kırıkdirek'in kullandığı 48 H 4896 plakalı otomobile çarptı.

3'Ü ÇOCUK 7 YARALI

Kaza sonrasında asker adayı Mesut Keskin ile ilk çarpışmanın yaşandığı otomobildeki 3 yaşındaki Rana Tüfekçi, 6 yaşındaki Ahmet Tüfekçi, 9 yaşındaki Serhat Tüfekçi, 28 yaşındaki İlknur Tüfekçi, 29 yaşındaki Serpil Tüfekçi ve 57 yaşındaki Kezban Tüfekçi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptı. Yaralılar ambulanslara alınarak Fethiye'deki hastanelere götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

KAZAYA BAYRAK NEDEN OLDU İDDİASI

Kazanın asker adayı Mesut Keskin'in otomobilinin arka ve yan kısımlarını bayrakla kaplanmış olmasından kaynaklandığı iddia edildi. Asker adayının çarptığı otomobilin sürücüsü Arif Kırıkdirek duruma tepki gösterirken, kendisinin de Güneydoğu gazisi olduğunu belirterek, "Askere gitmeden çocuklarımızı şehit veriyoruz. Askere gitmenin de bir adabı var. Biz böyle askere gitmedik. Arabanın her tarafını kapatarak, trafiği tehlikeye düşürerek, insanların canlarını hiçe sayamazsınız" diye konuştu.

Görgü tanığı Sinem Parça ise asker adayının ani dönüş yaparak iki otomobile birden çarptığını söyledi. Olayın ardından yaralıların yardımına koştuğunu kaydeden Parça, "Asker adayı boynundan yaralandı. Ambulansla hastaneye götürüldü. Yaşananlardan pişman gibiydi. Diğer otomobilde ise kadın ve çocuklar vardı. Ama durumları iyiydi" dedi. - Muğla/ Fethiye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asker Adayı ve Gazinin Karıştığı Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement