Aşkın Yolu Arenapark'tan Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Aşkın Yolu Arenapark'tan Geçiyor

Aşkın Yolu Arenapark\'tan Geçiyor

ArenaPark, 100 mağazasıyla zengin bir seçenek sunuyor.

30.01.2012 10:15

14 Şubat'ta sevgilisine romantik ve eğlenceli hediyeler almak isteyenler için ArenaPark, 100 mağazasıyla zengin bir seçenek sunuyor. ArenaPark'tan bu özel gün için alışveriş yapan ilk üç çift, birbirinden güzel üç otelde 3 gün 2 gece tatille ödüllendiriliyor

Küçükçekmece Atakent'te yer alan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 14 Şubat'ta sevgilisini mutlu etmek isteyenler için çok özel bir kampanya düzenledi. ArenaPark'ın 'Aşkın yolu ArenaPark'tan geçer' adını taşıyan Sevgililer Günü kampanyası kapsamında üç çift üç muhteşem tatille ödüllendiriliyor. Kampanyaya katılmak için 28 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında ArenaPark'tan alışveriş yapmak gerekiyor. Bu tarihler arasında ArenaPark'tan en çok alışveriş yapan çift 3 gün 2 gece Antalya Belek'te bulunan Voyage Hotels'e gitmeye hak kazanırken, ikinci çift Green Park Kartepe'de muhteşem bir tatil yapma imkanına kavuşacak. En çok alışveriş yapan üçüncü çift ise Şile Resort Hotel'de kışın ve romantizmin tadını çıkaracak.

Restoranlarıyla iddialı

Ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağazanın bulunduğu ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Sevgililer Günü için romantik ve eğlenceli bir çok ürün bulunuyor. Bir otopark, iki de mağazaların bulunduğu kat olmak üzere toplam üç kattan oluşan ArenaPark, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örnekler sunan restoran katıyla da beğeni topluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşkın Yolu Arenapark'tan Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement