Aso'da "Demokrasi Şöleni" Sergisi - Son Dakika
Güncel

Aso'da "Demokrasi Şöleni" Sergisi

Aso\'da "Demokrasi Şöleni" Sergisi

Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Projesi kapsamında gerçekleştirilen “Demokrasi Şöleni Uluslararası Karma Sergisi” Ankara Sanayi Odası Kültür Merkezi’nde açıldı.

21.05.2014 11:39

Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Projesi kapsamında gerçekleştirilen "Demokrasi Şöleni Uluslararası Karma Sergisi" Ankara Sanayi Odası Kültür Merkezi'nde açıldı.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir'in açtığı sergiye, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Levent Mercin, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Atan ve çok sayıda ASO üyesi sanatsever katıldı.

Sergiyi gezen ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Demokrasi Şöleni sergisine evsahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Özdebir, serginin amacının demokratik vatandaşlık ve insan hakları açısından farkındalık yaratmak ve eleştirel düşünmeyi geliştirmek olduğunu söyledi.

Özgün ve farklı eserlerin ortaya konulduğu sergide, yurt içinden 23, yurt dışından 7 olmak üzere toplam 30 sanatçı ve tasarımcının eserleri yer aldı. Türkiye'deki birçok üniversiteden öğretim üyesi ve karikatüristin yanı sıra ABD, Polonya, İran, Macaristan ve İsrail'den çok sayıda sanatçının yağlıboya tablo, karikatür, illüstrasyon, poster gibi eserleri farklı bir sergi ortaya koydu.

Ankara Sanayi Odası Kültür Merkezi'nde 29 Mayıs'a kadar açık kalacak sergide 56 eser sergilenecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aso'da 'Demokrasi Şöleni' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement