Ataşehir Belediyesi’nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ataşehir Belediyesi’nden Anlamlı Ziyaret

Ataşehir Belediyesi’nden Anlamlı Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Metin Sabancı Spastik Çocuklar Merkezi'ni Ziyaret Etti.

03.12.2010 20:21  Güncelleme: 20:22

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ulaş ve birim çalışanları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Metin Sabancı Spastik Çocuklar Merkezi'ni ziyaret etti. 07-35 yaş arasında 70 spastik çocuk ve gencin bulunduğu merkezin ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan; Metin Sabancı Spastik Çocuklar Merkezi Müdürü Seyfi Bozçelik'e Ataşehir Belediyesi'nin engellilere yönelik uygulamaları ve belediyenin genel projeleri hakkında bilgi verdi.

Merkezin sahip olduğu sorunları anlatan Metin Sabancı Spastik Çocuklar Merkezi Müdürü Seyfi Bozçelik, Ataşehir Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı 11 yeni parkın engelli vatandaşların da rahat kullanabilecekleri şekilde yapılmasından dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

Metin Sabancı Spastik Çocuklar Merkezi'nde kalan çocuk ve gençlerin çalışmalarından oluşan sergileri de gezen Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, merkezde kalanlara Ataşehir Belediyesi'nin hediyelerini verdi ve birlikte pasta kesti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ataşehir Belediyesi’nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement