Atatürk Hayranı İngiliz Çift Bodrum'a Yerleşecek - Son Dakika
Güncel

Atatürk Hayranı İngiliz Çift Bodrum'a Yerleşecek

Atatürk Hayranı İngiliz Çift Bodrum\'a Yerleşecek

Her yıl 19 Mayıs'ta Bodrum'a gelen Atatürk hayranı İngiliz çift, vücutlarına yaptırdıkları dövmelerle dikkat çekiyor. Çift, emekli olunca da Bodrum'a yerleşmeyi planlıyor.

19.05.2015 15:29  Güncelleme: 16:09

Her yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen Atatürk hayranı İngiliz çift vücutlarına yaptırdıkları dövmelerle dikkat çekti. Türk bayrağı ile Atatürk resmi ve imzalı dövmeleriyle Türkiye'ye olan hayranlıklarını gösteren çift, emekli olunca Bodrum'a yerleşmeyi planladıklarını açıkladı.

HER YIL 19 MAYIS'TA GELİYORLAR

Londra'da yaşayan öğretmen 49 yaşındaki John Letch ile eşi 45 yaşındaki Sharon Letch, 20 yılı aşkın süredir tatillerini Bodrum'da geçiriyor. Özellikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bodrum'da bulunmayı tercih eden Atatürk hayranı çift, göğüslerinin üzerine yaptıkları Atatürk portresi, imzası, ay yıldız ve Türk bayrağı dövmeleri ile de ilgi çekiyor.

"BU SEVGİ VE COŞKUYA HAYRAN OLMUŞTUK"

Turgutreis Mahallesi'ndeki bir otelde eşi ile birlikte konaklayan John Letch şunları söyledi:

"Bundan 25 yıl önce ilk kez annem ve babamla Bodrum'a tatile gelmiştim. O zaman yine bayramdı ve her yerde Atatürk fotoğrafları, Türk bayrakları asılıydı. Bu sevgi ve coşkuya hayran olmuştuk. Atatürk'ün Türkiye için yaptıklarını öğrenince ve Türk insanını yakından tanıyınca, bu ülkeye ve bu yüce lidere aşık olduk. Atatürk bizim için bir yaşam felsefesi haline geldi. Kütüphanemiz Atatürk ve Türkiye kitapları ile dolu. Burada çok sıkı ve kalıcı dostluklar edindik. Emekli olur olmaz ilk işimiz ev satın alıp Bodrum'a yerleşmek olacak. Bodrum ve Türkiye ikinci değil birinci vatanımız olacak. O zaman Türk vatandaşı da olacağız."

"ÜLKELERİNDE TÜRKİYE'NİN REKLAMINI YAPIYORLAR"

Letch ailesinin yakın dostlarından yazar Zafer Baykal, çiftin Ulu Önder Atatürk ve bu ülkeye kazandırdıklarını bir Türk'ten daha iyi bildiğini söyleyerek, "Ülkelerinde Türkiye'nin reklamını yaparak her yıl yüzlerce İngilizi buraya gönderiyorlar. Artık onlar bizden biri" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Hayranı İngiliz Çift Bodrum'a Yerleşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • ALo: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. ATAM BİZ SENİN KIYMETİNİ BİLİYORUZ. SEN CAHİLLERE BAKMA.. 12 9 Yanıtla
  • MKA: Valla ben utandimmmm adalardaki sevgiye bak helal olsun İngiliz kadar olamadik 5 12 Yanıtla
  • can: Helal olsun duygulandım 10 6 Yanıtla
  • Türk cCc: Elin rusu bile atamızı sever akpliler sevmez 6 10 Yanıtla
  • Kisa: Bu ülkeye yakin zamanda yurtdisindan atatürkcü ithal etmeye baslarlar. Acaba kilicdaroglunun 21. yüzyilin büyük projesi bu olabilirmi 6 7 Yanıtla
  • erdem: Mekanın cennet olsun atam 10 2 Yanıtla
  • Ysf: Herkes kendi adamını sever 3 8 Yanıtla
  • Berk: Bravo helal olsun size 8 3 Yanıtla
  • Son Dakika: Nesilleri tükendi tükenecek artik yurtdisindan ithal geliyorlar 7 3 Yanıtla
  • Afis: Oraya Fatih Sultan Mehmed dövmesi yaptirmis olsaydi cok ama cokkkk sasirirdim. Atatürk dövmesi yaptirmislar hic sasirmadim. 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement