Atilla Kavdır'ın Babası: "Oğlumun Fişinin Çekildiğini Gördüm" - Son Dakika
Güncel

Atilla Kavdır'ın Babası: "Oğlumun Fişinin Çekildiğini Gördüm"

Atilla Kavdır\'ın Babası: "Oğlumun Fişinin Çekildiğini Gördüm"

Çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ın öldüğünü söyleyen babası İbrahim Kavdır, "Oğlumun fişinin çekildiğini gördüm, yarın cenaze işleri ile uğraşacağız" dedi.

02.05.2012 18:50

Çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ın öldüğünü söyleyen babası İbrahim Kavdır, "Oğlumun fişinin çekildiğini gördüm, yarın cenaze işleri ile uğraşacağız" dedi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nden yapılan açıklamada, çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ın yoğun bakımda olduğunun açıklanmasının ardından baba İbrahim Kavdır kafa karıştıran bir açıklama yaptı. Baba İbrahim Kavdır, gözyaşları içinde, "Oğlumun fişinin çekildiğini gördüm, yarın cenaze işleri ile uğraşacağız" diye konuştu.

Kavdır'ın Varsak'taki evi ise ziyaretçi akınına uğradı. Sandalyelerin konulduğu evin önünde bir araya gelen ailenin yakınları da gözyaşlarına boğuldu. Atilla Kavdır'ın oğlu İbrahim Kavdır ve eşi Ayşe Kavdır yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.

Atilla Kavdır'ın sağlık durumu ile ilgili AÜ Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "21 Ocak 2012 tarihinde çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır, taburculuk sonrası gelişen idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle tekrar hastanemize yatırılmıştır. 1 Mayıs 2012 tarihinde ani gelişen sepsis nedeniyle yoğun bakıma alınmıştır. Hastanın 2 Mayıs 2012 saat 17.30 itibariyle yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Durumu kritik olarak seyretmektedir. Hastanın durumu ile ilgili süreç içerisinde açıklama yapılacaktır"

denilmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atilla Kavdır'ın Babası: 'Oğlumun Fişinin Çekildiğini Gördüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement