Aziz Yıldırım, Anayasa Mahkemesi'ne Başvurdu - Son Dakika
Güncel

Aziz Yıldırım, Anayasa Mahkemesi'ne Başvurdu

Aziz Yıldırım, Anayasa Mahkemesi\'ne Başvurdu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım'ın avukatları, şike davasında "adil yargılanma hakkının ve doğal hakim ilkesinin ihlal edildiği" iddiasıyla Anayasa Mahkemesine başvurdu Başvuruda, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un Anayasa'ya aykırılığının tespit edilmesi, bu karar verilinceye kadar da yürütmenin durdurularak, infazın ertelenmesi istendi.

14.02.2014 14:15

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları, şike davasında "adil yargılanma hakkının ve doğal hakim ilkesinin ihlal edildiği" iddiasıyla Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. Başvuruda, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un Anayasa'ya aykırılığının tespit edilmesi, bu karar verilinceye kadar da yürütmenin durdurularak, infazın ertelenmesi istendi.

Şike davası kapsamında aldığı hapis cezası Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları, Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.

Avukat Köksal Bayraktar tarafından Anayasa Mahkemesi'ne sunulan dilekçede, talepler 3 başlıkta yer aldı.

Dilekçede, Aziz Yıldırım'ın adil yargılanmadığı ve doğal hakim ilkesinin ihlal edildiğinin belirlenmesi talep edildi.

Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un Anayasa'ya aykırılığının tespit edilmesi istenen dilekçede, bu hususlarda karar verilinceye kadar da yürütmenin durdurulması ve Aziz Yıldırım'ın infazının ertelenmesi önerildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aziz Yıldırım, Anayasa Mahkemesi'ne Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement