Azra Bebeğe ABD'den İkinci Hediye Paketi - Son Dakika
Güncel

Azra Bebeğe ABD'den İkinci Hediye Paketi

Azra Bebeğe ABD\'den İkinci Hediye Paketi

Van'da 23 Ekim'de meydana gelen Richter ölçeğine göre 7.2 büyüklüğündeki depremde 14 günlükken enkaz altında kalan ve 2 gün sonra sağ kurtarılan 'mucize bebek' Azra'ya, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) ikinci bir hediye paketi geldi.

04.01.2012 16:30

Van'da 23 Ekim'de meydana gelen Richter ölçeğine göre 7.2 büyüklüğündeki depremde 14 günlükken enkaz altında kalan ve 2 gün sonra sağ kurtarılan 'mucize bebek' Azra'ya, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) ikinci bir hediye paketi geldi.

Van ve Erciş'i vuran ilk depremde Erciş'te yıkılan binanın üçüncü katındaki dairede oturan Karaduman Ailesi'nin 5 ferdinden Dr. Ahmet Karaduman hemen, torunu Azra 47 saat sonra, 2 saat sonra da gelini Semiha ve eşi Gülsade Karaduman sağ kurtulmuş, oğlu Sinan Karaduman ise yaşamını yitirmişti. Sivas'ta ailesinin yanında büyüyen ve depremin simgesi haline gelen Azra bebeğe dünyanın çeşitli yerlerinden ilgi devam ediyor.

Geçen yıl Aralık ayında gönderilen hedeyi paketinden sonra ABD'den ikinci bir hediye daha geldi. Azra bebeğe geçen ay ABD'nin Teksas Eyaleti Greenville kentinden Wealters Cooper adlı kadın, bir yardım paketi göndermiş, içerisinden el örgüsü kazak, 5 çift çorap ve 2 bebek takımı gibi çocuk kıyafetleri çıkmıştı. Bebeğin enkazdan yalın ayak çıkarıldığı anları gösteren fotoğrafların ve haberin yer aldığı The Dallas Morning News gazetesinin de nüshasını gönderen kadın, torunu için ördüğü kazağı yollamıştı.

87 günlük olan Azra bebeğe ABD'den dün ikinci kez hediye paketi geldi. ABD'nin New Jersey Eyaleti'nden Lale Sali tarafından kargo ile gönderilen paketten çocuk kıyafetleri çıktı. 11 parça kışlık kıyafetlerin bulunduğu paket, Sivas'ta yaşayan Karaduman Ailesi'ni daha önceki gibi yine duygulandırdı. Türkiye'den ve ABD'den gelen hediyeler ile duygulandıklarını belirten Azra bebeğin annesi Semiha Karaduman, "Azra gün geçtikçe büyüyor. Şu anda durumu çok iyi. Yurt dışından ikinci bir hediye geldi. Bu seferki de ABD'den. Kilometrelerce uzaktan hediyeler gelmesi bizi gerçekten çok duygulandırıyor. Bizle aynı duyguyu ve aynı acıyı ve aynı sevinci paylaştıkları için herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Azra Bebeğe ABD'den İkinci Hediye Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement