Tecavüz Sanığı 8 Uzman Çavuşun TSK ile İlişkisi Kesildi - Son Dakika
Güncel

Tecavüz Sanığı 8 Uzman Çavuşun TSK ile İlişkisi Kesildi

Tecavüz Sanığı 8 Uzman Çavuşun TSK ile İlişkisi Kesildi

Bingöl'de 16 yaşındaki E.A.'ya cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 8 uzman çavuşun Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişkilerinin kesildi.

30.07.2013 11:28  Güncelleme: 11:50

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bingöl'de 16 yaşındaki E.A.'ya cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 8 uzman çavuşun Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişkilerinin kesildiğini, twiter adlı sosyal paylaşım sayfasından duyurdu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bingöl'de 16 yaşındaki lise öğrencisi E.A.'ya yönelik cinsel istismar olayıyla ilgili dün akşam twitter'den bir bilgi paylaştı. Bakan Şahin şöyle dedi:

"Bir konuda aldığım haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bingöl'de 8 uzman çavuşun bir kız çocuğuna tecavüz olayını biliyorsunuz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak davaya müdahil olup, tutuksuz yargılama kararına itiraz etmiş ve kaldırılmasını sağlamıştık. Davayı takip ediyorduk. Yargılama halen sürüyor. Devletimiz de kararlı tavrını sürdürüyor. Şu anda Jandarma Komutanlığı, bu 8 kişinin işlerine son vermiş durumda." - Bingöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tecavüz Sanığı 8 Uzman Çavuşun TSK ile İlişkisi Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement