Bakan Yazıcı Mersin'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bakan Yazıcı Mersin'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Bakan Yazıcı Mersin\'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Bir dizi inceleme ve toplantıya katılmak üzere Mersin'e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, esnaf ziyaretinde bulundu.

25.04.2013 18:22

Bir dizi inceleme ve toplantıya katılmak üzere Mersin'e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında bir beyaz eşya dükkanının açılışını da yapan Bakan Yazıcı, açılış kurdelesinin kesiminin ardından kapı etrafını süsleyen balonları makasla patlatarak renkli görüntüler oluşturdu.

Zeytinlibahçe Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Yazıcı'ya, AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Mersin Vali Vekili Orhan Eyövge, AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ile çok sayıda partili eşlik etti. Caddede bulunan dükkanlara tek tek giren Yazıcı, çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Yazıcı, çözümü noktasında yetkililere talimat verdi. Cadde üzerinde bulunan bir beyaz eşya dükkanın da açılışını yapan Bakan Yazıcı, açılış kurdelesinin kesiminin ardından kapı etrafını süsleyen balonları makasla patlattı. Balonların büyük bir bölümünü patlatan Yazıcı, renkli görüntüler oluşturdu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Yazıcı Mersin'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement