Balıkesir Baba-oğul Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Baba-oğul Toprağa Verildi

Baba-oğul toprağa verildiBALIKESİR'in Dursunbey ilçesindeki kazada yaşamını yitiren Harun Deniz (33) ve oğlu Mustafa Deniz (8) toprağa verildi.

27.02.2017 16:56

Baba-oğul toprağa verildi

BALIKESİR'in Dursunbey ilçesindeki kazada yaşamını yitiren Harun Deniz (33) ve oğlu Mustafa Deniz (8) toprağa verildi. Kazada dere sularına kapılıp, kaybolan 4 yaşındaki diğer oğlu Uğur'u arama çalışmaları ise sürüyor.

Bursa'da yaşayan Deniz Ailesi, geçen cumartesi günü öğleden sonra hafta sonu tatilini geçirmek için memleketleri Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'ne gitmek üzere otomobille yola çıktı. Harun Deniz yönetimindeki 10 VR 306 plakalı otomobil, akşam saatlerinde kırsal Akyayla Mahallesi yakınlarına geldiğinde kontrolden çıkıp dereye yuvarlandı. Aynı mahallede oturan yakınları, kazadan birkaç dakika önce kendilerini arayan Deniz Ailesi'nin gecikmesinden şüphelenip aramaya çıktı. Deniz ailesinin otomobilini dere yatağında bulan yakınları, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Melek Deniz'i (27), otomobilin yakınlarında bir ağaca tutunmuş, yaralı olarak buldu. Harun Deniz ve oğlu Mustafa Deniz'in ise otomobilden 100 metre ileride cansız bedenlerine ulaşıldı. Ailenin 4 yaşındaki diğer oğulları Uğur Deniz'e ise ulaşılamadı. Küçük Uğur'u arama kurtarma çalışmaları gece boyunca sürdü. Ancak bir sonuç alınamadı. Sabah erken saatlerde yeniden başlayan çalışmalar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 10 dalgıç ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polis Şube Müdürlüğü'nden 3 dalgıcın katılımıyla bugün de sürdü. Kazanın meydana geldiği alandan başlayarak, yaklaşık iki kilometre boyunca tarama yapan dalgıçlar, Hondular deresinin içinde zor koşular altında güçlükle çalışmalarını sürdürürken, çocuğa ulaşılamadı. Bu arada arama kurtarma çalışmalarına destek veren İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) botu, akıntıyla alabora oldu. Botun içinde bulunan görevlilere herhangi bir şey olmadı.

BABA VE BÜYÜK OĞLU TORAĞA VERİLDİ

Kazada yaşamını yitiren Harun Deniz ve büyük oğlu Mustafa Deniz, bugün son yolculuklarına uğurlandı. İki gündür Dursunbey Devlet Hastanesi Morgu'nda bekletilen baba-oğulun cenazeleri, bugün yakınları tarafından alınarak Akyayla Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Duaların okunması ve helallik alınmasının ardından cenazeler ilçe merkezindeki Çarşı Camisi'ne getirildi. Burada öğlende düzenlenen cenaze törenine Deniz Ailesi'nin yakınlarının yanı sıra Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel ve AK Partili Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan katıldı. Kılınan namazın ardından baba oğlun bir süre omuzlarda taşınan cenazeleri, ilçe mezarlığına götürülüp, toprağa verildi.

Öte yandan, kazadan ağaç dallarına tutunarak, yaralı olarak kurtulan anne Melek Deniz'in tedavisine ise Dursunbey Devlet Hastanesi'nde devam edildiği bildirildi.

Balıkesir Baba-oğul Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Baba-oğul Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement