Başbakan Yıldırım: "Edirne'de Terörün Emrinde Olan Bir Adaya Destek Verenden Türkiye Bir Şey... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: "Edirne'de Terörün Emrinde Olan Bir Adaya Destek Verenden Türkiye Bir Şey...

- Ferhat Tüneli'nin açılış törenine katılanlardan detaylar AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması Başbakan Yıldırım'ın Yeni Amasyaspor'un atkısını takması Açılış kurdelesi kesilmesi Başbakan Yıldırım'ın vatandaşlarla tokalaşması AMASYA - AK Parti Genel Başkanvekili...

12.06.2018 22:26

- Ferhat Tüneli'nin açılış törenine katılanlardan detaylar

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması

Başbakan Yıldırım'ın Yeni Amasyaspor'un atkısını takması

Açılış kurdelesi kesilmesi

Başbakan Yıldırım'ın vatandaşlarla tokalaşması AMASYA - AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Ferhat Tüneli'nin açılış törenine katıldı. (5)

Başbakan Yıldırım: "Terörü ülkemizin gündeminden çıkaracağız dedik, elhamdülillah yurdumuz, topraklarımız içinde, hudutlarımız içinde terörü büyük ölçüde etkisiz hale getirdik."

Başbakan Yıldırım, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'yi eleştirerek, "Adaylığı açıklandığı gün koşa koşa Edirne'ye giden, Edirne'de terörün emrinde olan bir adaya destek verenden Türkiye bir şey beklemesin, buradan ilan ediyorum." ifadesini kullandı.

Başbakan Yıldırım: "Edirne\'de Terörün Emrinde Olan Bir Adaya Destek Verenden Türkiye Bir Şey...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Edirne'de Terörün Emrinde Olan Bir Adaya Destek Verenden Türkiye Bir Şey... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement