"Başbakanımız Bizlere Güven Veriyor" - Son Dakika
Güncel

"Başbakanımız Bizlere Güven Veriyor"

"Başbakanımız Bizlere Güven Veriyor"

Kartepe Belediye Başkanı ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Kartepe Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertürk'ü makamında ziyaret etti.

12.07.2012 14:04  Güncelleme: 14:01

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 14 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek olan, açılış bayramıyla Ertürk'ü ve yönetimi üyelerini davet ettiler.

14 Temmuz günü 41 bin kişinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayacağından söz eden AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz "Şölene dönüşen açılış bayramı tüm Kocaeli'yi gururlandırmaktadır. Bu özel ve anlamlı günde Kartepe Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanını ve KATSİAD üyelerini aileleriyle birlikte kongrede görmek isteriz" dedi. Kandaz ve Karabalık yapılan sohbetin ardından davetiye verdi.

KATSİAD (Kartepe Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertürk, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ın yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ertürk " Ülkemizde yapılan çalışmalar biz sanayicilere güven veriyor. Ülkemize ve ilimize yapılan yatırımlar bizleri umutlandırıyor. Başarılı tüm çalışmalarda emeği geçenleri şahsım ve derneğimiz adına tebrik ediyorum. Kartepe Sanayicileri olarak bizlere düşen görevleri her zaman seve seve yapmaya hazırız" diyerek açılış bayramına katılacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Başbakanımız Bizlere Güven Veriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement