Başgülşen: Basıyorlar Paraları, Lehte Yayın Yaptırıyorlar - Son Dakika
Güncel

Başgülşen: Basıyorlar Paraları, Lehte Yayın Yaptırıyorlar

Başgülşen: Basıyorlar Paraları, Lehte Yayın Yaptırıyorlar

CHP Manisa Milletvekili adayı Mustafa Başgülşen, "Bunlar yeni bir strateji belirlediler. Televizyonlara oynuyorlar. Su gibi para harcayıp, basın organlarını kendilerine yandaş tuttular." dedi

21.05.2011 16:44

CHP Manisa Milletvekili adayı Mustafa Başgülşen," Çiftçiler bankaların borç batağına saplandırılıyorsa, zenginlere verilen teşviklerle kurulan büyük çiftliklerde milletin efendisi çiftçiler , 3 kuruşluk paraya ırgat olmaya mahkum ediliyorsa bana kimse adaletten bahsetmesin." şeklinde konuştu.

CHP Manisa Milletvekili adayı Mustafa Başgülşen AK Parti'nin savunduğu adaletin yalandan ibaret olduğuna vurgu yaparak, "Bunlar yeni bir strateji belirlediler. Televizyonlara oynuyorlar. Ekranlara oynuyorlar. Paraları ile, devletin bütçesi ile şov yapıyorlar. Su gibi para harcayıp, basın organlarını kendilerine yandaş tuttular. Basıyorlar paraları, lehte yayın yaptırıyorlar. Yalan söylüyorlar. Bunların adaletleri de laftan ibaret. Ama biz para verip de yayın yaptıramadığımız halde, projelerimize inanıldığı ve güvenildiği için, yinede kendimizi anlatabiliyoruz. Biz çalışıyoruz. Ama biz Tabanvay çalışıyoruz. Biz peynir-ekmekle çalışıyoruz. Çünkü davamıza inandık, davamıza güvendik. Halk da davamıza inandı ve güvendi. Halk bizden hediye, menfaat beklemiyor. Halk 'yeter ki CHP iktidar olsun. İktidar olduktan sonra yüzümüzü güldürecek. Rahat bir nefes aldıracak' diyor. Halk bunu para karşılığı söylemiyor. İnandığı için söylüyor. Bizim adım başı seçim irtibat bürolarımız yok. Bizim şaşalı yemeklerimiz, kahvaltılarımız yok. Bizim seçime tahsis edeceğimiz yüzlerce aracımız yok. Herkes kendi cebindeki para kadar harcama yapabiliyor. Bizim devlet'ten propaganda desteğimizde yok. Biz kendi yağımızda kavruluyoruz. Ama çalışıyoruz. Deli gibi çalışıyoruz. Ve karşılığını da alıyoruz. Çünkü CHP'nin sağlam, hesaplı-kitaplı projeleri var." dedi.

"Kimse bana adaletten bahsetmesin"

Başgülşen; "Her akşam televizyon kanallarının ana haber bültenlerinde başbakan ve iktidar yetkililerinin açıklamalarını izliyoruz. Eğer bu ülkede gençler işsizlikten dolayı evlilik hayali kuramıyorlarsa, kurdukları evlilikleri de anne baba desteği olmadan sürdüremiyorlarsa, başbakan 30 yaşındaki bu kardeşinize meydanlardan adaletten bahsetmesin. Eğer bu ülkede gençler akşam eve işsiz dönüyorlarsa, 1 maaşlık alın terleri olan kıdem tazminatlarını ödememek için 11 çalıştırılıp 1 ay ıskartaya çıkartılıyorlarsa, ve taşeron adı altındaki bu sömürü düzeninin kul hakkı yemesine bizzat başbakan göz yumup ortak oluyorsa bana adaletten bahsetmesin. En güzel dönemlerini çalışıp 2. Baharlarını rahatça geçirmesi gereken emekliler çocuklarının eline avucuna bakmaya mahkum ediliyorlarsa bana başbakan adaletten bahsetmesin. Çiftçiler bankaların borç batağına saplandırılıyorsa, zenginlere verilen teşviklerle kurulan büyük çiftliklerde milletin efendisi çiftçiler 3 kuruşluk paraya ırgat olmaya mahkum ediliyorsa bana kimse adaletten bahsetmesin. Çocuğuna kahvaltı hazırlayamadığı için bir anne intihar ediyorsa, 2 saatte değişen üniversite sınav sonuçları neticesinde 2 tane genç arkadaşımız hayatlarına son veriyorsa, açlıktan ölen 2,5 aylık fakir Kübra bebeğin içemediği sütü zenginin köpeği içiyorsa hiç kimse Adaletten de Kalkınmadan da Partisinden de bana bahsetmesin.. 3 hafta sonra hep beraber emeğin kutsal sayıldığı, kul hakkı yenmediği, insanca yaşayacağımız halkın iktidarını Cumhuriyet Halk Partisi ile kuracağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başgülşen: Basıyorlar Paraları, Lehte Yayın Yaptırıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement