Başkan Ergün Belediye-İş Sendikası'nın İftar Konuğu Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Belediye-İş Sendikası'nın İftar Konuğu Oldu

Başkan Ergün Belediye-İş Sendikası\'nın İftar Konuğu Oldu

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye-İş Sendikası'nın Taylan Plaza'da düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

17.07.2013 12:21

İftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada sendika temsilcilerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden Başkan Ergün, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Belediye-İş Sendikası Taylan Plaza'da sendika üyelerine iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Mümin Deniz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu, Belediye-İş Toplu İş Sözleşmesi Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli ile birlikte sendika temsilcileri ve üyeleri katıldı. İftar yemeğinin ardından ilk sözü Belediye-İş Toplu İş Sözleşmesi Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli aldı. İftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Kefeli, "Barış ve kardeşliğin maneviyatını yaşadığımız Ramazan ayında sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen ve bizleri burada konuk eden arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Huzur içerisinde bir Ramazan ayı geçirmenizi diliyorum" diye konuştu. Kefeli'nin ardından konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise sözlerine "Değerli mesai arkadaşlarım" diye başladı. Mübarek Ramazan ayı içerisinde Belediye-İş Sendikası'nın iftar sofrasına konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün, "Rahmet ve bereket ayı olarak bilinen Ramazan ayında tuttuğumuz oruçla bedenlerin terbiyesi kadar nefislerinde terbiyesi önem kazanıyor. Bizlerde âcizane insanoğlu olarak nefislerimizi iftar saatine kadar sürdürdüğümüz sabrımızla test etme imkanına kavuşuyoruz. Maneviyatını her daim önemseyen ve ön planda tutan Türk milleti olarak Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışmanın önem kazandığını biliyoruz" diye konuştu.

"Gıda Bankası Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Hizmet Veriyor"

Manisa Belediyesi olarak hayırseverlerin de katkılarıyla kentin çeşitli noktalarında iftar sofralarını kurulduğunu ve her gün binlerce kişinin bu iftar sofralarından faydalandığını hatırlatan Başkan Ergün, "Bununla yetinmeyip geçtiğimiz aylarda Gıda Bankasını hizmete sunduk. Göreve geldiğimizde beş katlı evi olanlar, evlerinde LCD ekran televizyonları olanlara yardım yapılıyordu. Bunun Manisa Belediyesi'ne aylık maliyeti 375 bin TL idi. Ancak biz bunun önünü kestik. Kurduğumuz Gıda Bankası'ndan artık gerçek ihtiyaç sahipleri faydalanıyor. Biz gerçek ihtiyaç sahibinin her zaman yanındayız. Bunun bilinmesini istiyorum" dedi.

"Manisalılar Sosyal Alanlarda Zamanlarını Geçiriyor"

Ramazan ayının sıcak günlere gelmesiyle akşamların öneminin arttığına da dikkat çeken Başkan Ergün, "Manisalılar sıcak Ramazan ayı akşamlarını artık kentimizde hayata geçirdiğimiz sosyal alanlarda geçiriyor. Bunlara en önemli örneklerden birisi de Ulupark'a kazandırdığımız ışıklı, sesli gösteri havuzudur. Her akşam binlerce vatandaşımız Ulupark'a gelerek bu görsel şöleni izliyor ve keyfini çıkarıyor. Ailelerimiz, gençlerimiz gece geç saatlere kadar Manisa sokaklarında gezebiliyor. İnsanlarımız Manisa'dan zevk almaya başladı. Kentimizde çalışanlar ve öğrenciler İzmir'e gidip gelirken, artık bu tersine döndü. Manisa gerçekten değişiyor. Bunun gözlemini herkes gibi bizlerde yapıyoruz" diye konuştu.

"Son Sekiz Ayda Yapılacak Hizmetleri Bekleyin ve Görün"

Konuşmasının sonunda Belediye-İş Sendikası yönetici ve temsilcilerine bir kez daha kendilerini konuk ettikleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Değerli mesai arkadaşlarım beni ve ekibimi emeğinizle arttırdığınız iftar sofranıza konuk ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah bizleri nice iftar soflarında bir araya getirmeyi nasip etsin. Şunu da ifade etmeden geçmeyeceğim. Seçimlere 8 aylık bir zaman dilimi kaldı. Kalan bu zamanda nasıl hizmetler yapacağımızı, kentimize daha neleri kazandıracağımızı bekleyin ve görün. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Belediye-İş Sendikası'nın İftar Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement