Başkan Ergün, Demircili Muhtarları Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün, Demircili Muhtarları Ağırladı

Başkan Ergün, Demircili Muhtarları Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı.

29.08.2018 16:19  Güncelleme: 16:18

Başkan Ergün, ilçede bugüne kadar hayata geçirdikleri yatırımların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve ilçede görev yapan muhtarlar ziyaret etti. Başkan Ergün'e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ile Burak Aslay eşlik etti. Demircili muhtarlara nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ergün, asfalt serme çalışmalarından ulaşıma, altyapıdan üstyapıya kadar hizmet alanları içerisindeki birçok noktada Demirci'ye önemli yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli de yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından takdir edildiğini belirterek, yatırımlar için teşekkür etti.

280 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE ASFALT YATIRIMI

Başkan Ergün, vatandaşların ulaşımdaki güvenliği ve konforu için 17 ilçedeki asfalt yatırımlarına ciddi bir bütçe ayırdıklarını belirterek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar asfalta harcadığımız para 280 milyon TL'nin üzerindedir. Bu rakama ek olarak kendi ekiplerimizle de birçok bölgede asfalt çalışması gerçekleştirdik. Manisa'da nereden, nerelere gelindiğini herkes görüyor" dedi.

MASKİ İLE ALT VE ÜSTYAPI YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Manisa genelinde köyden veya beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı çalışması yapmak için projeler hazırladıklarının altını çizen Başkan Ergün, "101 Mahalle Projesi kapsamında ilçemizde 6 mahallede alt ve üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. 154 Mahalle Projemizde de sona yaklaştık. Mahallelerimize uzak yakın demeksizin hizmetler ulaştırıyoruz. 169 kilometre altyapı çalışması yaptığımız ilçemizde 70 içme suyu deposunu da daha sağlıklı hale getirdik" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün, Demircili Muhtarları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement