Başkan Ergün MÜSİAD'ı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün MÜSİAD'ı Ağırladı

Başkan Ergün MÜSİAD\'ı Ağırladı

MANİSA'da temsilciliği kurulan MÜSİAD'ın yeni yönetimi, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

03.04.2013 14:34

Kamu kurumları, dernekler ve sivil toplum örgütleri ile her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MÜSİAD'ın da taleplerine imkanlar ölçüsünde yanıt vereceklerinin bilinmesini istedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Temsilcilik Başkanı Abdullah Tekin, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. MÜSİAD Manisa Temsilcilik Başkanı Abdullah Tekin'e ziyarette, Başkan Yardımcıları Rıdvan İnan, Reşit Ülper ile Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Ünal, Mustafa Yıdır ve Sabri Öztürk eşlik etti. Başkan Ergün'e derneklerinin yayınını takdim eden Başkan Abdullah Tekin, "Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Manisa Temsilciliği olarak Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretine geldik. Belediyemizin amacı, halkımıza, şehrimize hizmet etmektir. Bizler de Manisalı işadamı olarak MÜSİAD çatısı altında oluşturduğumuz güç birliğiyle Manisa'mızın kalkınmasına hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Her zaman vatandaşın lehine çalışmaların yanındayız

Konuklarına hoş geldiniz dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Bulunduğunuz makamlarda hayırlı görevler yapmanızı şahsım adına, Belediye adına temenni ediyorum. Tabi belediyenin içinde bulunduğu şartlar bütün kurumlarla, derneklerle iç içe olmak zorunda. Bizler de bu şartlar içinde bütün başta Sayın Valimiz olmak üzere devlet daireleri, kurumlarıyla, hemşeri derneklerinden tutun Manisa'da çok çeşitli görevler yapan derneklerle bu süreci götürüyoruz. İmkanlar dahilinde belediye olarak ne gerekiyorsa, bugüne kadar bu hizmetleri yapmaya çalıştık. Sizlerin de bir talebi, arzusu olursa ortak müştereklerde, neleri yapabiliriz herhalde bunları istişare edeceğiz. Biz her zaman vatandaşın lehine olacak her türlü çalışmanın arkasında ve yanındayız. Her türlü desteği vereceğimizin de bilinmesini isterim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün MÜSİAD'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement