Başkan Ergün Sultan Kafe'de İftar Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Sultan Kafe'de İftar Verdi

Başkan Ergün Sultan Kafe\'de İftar Verdi

Başkan Ergün Meclis Üyeleri ve daire müdürlerini ağırladı.

03.08.2012 15:27

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclis üyeleriyle birlikte daire müdürlerine Sultan Kafe'de iftar yemeği verdi. Davetine katılan herkese teşekkür eden Başkan Ergün, "Önemli olan bugünlerde birlik-beraberlik içerisinde bu güzellikleri, bu sofraları beraber paylaşabilmek" dedi.

Belediye meclis üyeleriyle birlikte Manisa Belediyesi'nde görevli daire müdürleri Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Sultan Kafe'de verdiği iftarda bir araya geldi. İftara Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Hasan Eryılmaz, Cem Çöllü, MHP, AKP ve CHP Meclis üyeleri ile daire müdürleri katıldı. İftar yemeğinin ardından doğum günü olan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz'a da pasta sürprizi yapıldı. Eryılmaz'ın doğum gününü kutlayan Başkan Ergün, kendisine hediye de takdim etti.

Ramazan akşamında Meclis üyeleri ve daire müdürleriyle beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ergün, "Sonuçta önemli olan bugünlerde birlik-beraberlik içerisinde bu güzellikleri, bu sofraları beraber paylaşabilmek. Ben katılımlarından dolayı bütün burada bulunan arkadaşlara, değerli kardeşlerime hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu arada bugün Hasan kardeşimizin de doğum günü olması münasebetiyle kendisine bir sürpriz yapalım dedik. Nice senelere, mutlu yıllara sağlıkla, sıhhatle huzur içerisinde yıllar diliyorum. İnşallah birlikte nice ramazanlara diyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Sultan Kafe'de İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement