Başkan Tosun'a, 50. Yıl Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Başkan Tosun'a, 50. Yıl Hediyesi

Başkan Tosun\'a, 50. Yıl Hediyesi

Kula Belediyespor'un kuruluşunun 50. yılı nedeni ile Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a nezaket ziyaretinde bulunarak forma hediye etti.

10.11.2016 16:26  Güncelleme: 16:27

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa 1. Amatör ligi D grubunda mücadele eden Kula Belediye spor'un yöneticilerini makamında ağırladı. Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Birol Hancı, Yönetim kurulu üyeleri Alim Ulusoy, Fehmi Yıldırım, Akın Çağılcı, Sabahattin Malkoç, Süleyman İzbudak, Ali Göndeç, Mehmet Kahraman ve Mustafa Tezcan, Kula Belediyespor kuruluşunun 50. yılı anısına Başkan Tosun'u makamında ziyaret ederek; forma ve atkı hediye etti. Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Birol Hancı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a Manisa 1. Amatör ligi D grubundaki mücadeleler hakkında bilgi vererek spora olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyespor Futbol takımına ziyaretlerinden ve forma hediyelerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Tosun, "Kula Belediyespor ilçemizin köklü spor kulüplerinden. 50. yılını kutladığımız kulübümüzün yöneticileri bizi makamımızda ziyaret ederek forma ve atkı hediye ettiler. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine gönülden teşekkür ederim. Bizi çeşitli branşlarda temsil eden spor takımlarımıza olan desteklerimiz Kula Belediyesi olarak her zaman sürecektir. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tosun'a, 50. Yıl Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement