Başkan Yaman Muhtarlarla 24. kez Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Yaman Muhtarlarla 24. kez Bir Araya Geldi

Başkan Yaman Muhtarlarla 24. kez Bir Araya Geldi

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, muhtarlarla 24 kez bir araya geldi.

19.12.2012 09:01

Dilovası Belediyesinin Orhangazi Mahallesinde yaptırarak geçtiğimiz günlerde hizmete açılan semt konağındaki toplantıya mahalle muhtarlarının sıra köy muhtarları da katıldı.

Dilovası Orhangazi Mahallesi Semt Konağındaki toplantıya Başkan Cemil Yaman, Başkan Yardımcıları Edip Bingöl, Aydın Özel, İnsan Kaynakları Müdürü Cevdet Demir ile birlikte Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla 24 kez bir araya gelindi. Toplantıda İlçedeki son gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Muhtarlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Toplantıda konuşan muhtarlar Belediye'nin yaptığı çalışmalardaki memnuniyetlerini dile getirdiler, yapılan hizmet ve çalışmalardaki halkın beklenti ve farklı istekleri de Başkan Yaman'a Mahalle ve Köy Muhtarları tarafından iletildi.

Başkan Yaman Çalışmaları Anlattı

Belediye Başkanı Cemil Yaman, belediyenin kentsel yaşamı rahatlatmak ve ilçenin şehir dokusunun canlandırılması çalışmaları hızla devam ediyor. Kültür merkezi için fora kazıkların çakılmasıyla birlikte yapımına başlanacak. Hastanemizin yapımı hızla devam ediyor, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızda bir devrimi gerçekleştirdik.

Biz hizmetlerimizi tüm mahallelerimize eşit bir şekilde yapıyoruz. Halka yansımasında eksikliklerimiz olabilir. Sizlerin özelde gördüklerinizi bizimle paylaşırsanız ve hem hizmetlerimizin halka ulaştırılmasında hakkaniyet ve memnuniyet kendiliğinden gelecektir.

Dilovası, artık dünün Dilovası değil

Dilovası artık dünün Dilovası değil, halkına hizmette eşitliği prensip edinerek, halkımızın her alanda hizmeti alabilmesinin önü açılmıştır. Bu gün gelişmiş kent ve şehirlerde olan her sosyal donatı alanının ilçemizde de olması için çaba, gayret ve yatırımlarımız devam etmektedir.

Her alanda çalışmalarımıza eğitim hizmetlerine de azami önem verdiklerini belirterek. "Dilovası'nda eğitim alanındaki eksiklikleri gidermek için çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu bu eğitim öğretim döneminde imam-hatip ortaokulu olarak hizmet vermektedir. Eğitim için ayrılan 180 dönüm arazi içerisinde Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hap Lisesi'nin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor, Diliskelesi mahallemize ve Cumhuriyet mahallemize sanayicimiz tarafından yapılacak olan okullarımızın protokolleri yapıldı ve proje aşamasında.

Eğitimde 40 yılda yapılan 3 yılda yapıldı

Eğitim kurumlarımız 40 yılda 11 adet ile sınırlı kalırken yapılan gayretli çalışmalarla bu gün 11 yeni okul daha açılmasıyla fiziki mekan eksikliğimiz bitecek. Bunun yanı sıra okullar hayat buluyor projesiyle eğitim kurumlar ı sadece okul öğrencilerine belirli saatlerde ayrılmayacak 7 gün 24 saat öğrencilerimizin yanı sıra tüm halkımızda bu eğitim kurumlarından yararlanacaktır. Biz okuyan çocuklarımıza yardımı kaynak kitap noktasında gerekli desteği vererek başarı için her fedakarlığı yapmaya gayret gösteriyoruz.

Halka hizmeti her şeyin üstünde tututtuk

Başkan Yaman sözlerine şöyle devam etti "Biz ISU ile Kocaeli Büyükşehir ile Milli eğitim müdürlüğü ile çalışma yaparken bu onun görevi, şu onun görevi diye ayırmadan birlik beraberlik içinde ortak çalışmalar yapıyoruz. Halka hizmet sözümüzü hep tuttuk ve tutmaya da devam ediyoruz onun içindir ki halka hizmeti her şeyin üstünde tutmaktayız. İlçemizin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Alt yapıda, Üst yapıda, İstinat duvarlarında, Okul bahçelerinde, parklarda çalışmalar yaparak bu şehri daha güzel bir şehir haline getiriyoruz. Dilovası`na giriş çıkışlardaki sorunları bitirmek için Kocaeli Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Karayolları Bölge Müdürü ve Sanayici ile bir araya gelerek. Batı Kavşağını bitirdik, Doğu Kavşağı da ihale aşamasında. Eğitim alanlarında da çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor.

Proğram sonunda, belediye tarafından her mahallenin haritaları çerçeveli olarak muhtarlık binalarına asılmaları için hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yaman Muhtarlarla 24. kez Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement