Başkanlar İshakçelebi’de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkanlar İshakçelebi’de Buluştu

Başkanlar İshakçelebi’de Buluştu

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün,Buluştuğu İshakçelebi Beldesi'ndeki Kahvaltıya Katıldı.

10.08.2010 16:12  Güncelleme: 16:24

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ulak'ın davetlisi olarak, belediye başkanlarının buluştuğu ishakçelebi beldesi'ndeki kahvaltıya katıldı. Başkan Ergün'e MHP Manisa Milletvekilleri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Sohbet havasında geçen kahvaltıda ortak projeler konuşuldu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün İshakçelebi Belediye Başkanı Ramazan Hakan Ulak'ın beldede düzenlediği kahvaltıya katıldı. Meydanoğlu Restoran'da düzenlenen kahvaltıya Başkan Ergün'ün yanı sıra MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Ahmet Orhan, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol ve belediye meclis üyeleri katıldı. Kahvaltıda yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte milletvekilleri ve meclis üyelerini beldede ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getiren İshakçelebi Belediye Başkanı Ramazan Hakan Ulak, "Sayın Ergün ve ekibinin Manisa'da yaptığı başarılı çalışmaları takdirle izliyoruz.

Kendisi bize de ışık tutuyor. Önümüzdeki günlerde ortak projeler üretme amacındayız. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum." dedi. İshakçelebi'de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de, "Öncelikle bize bu güzel kahvaltıyı düzenleyen İshakçelebi Belediye Başkanımız Sayın Ulak'a teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman destek vermeye hazırız" diye konuştu.

Milletvekilleri Başarı Diledi

Kahvaltıya katılan MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay ve Ahmet Orhan'da belediye başkanlarına çalışmalarında başarı diledi. Belediye başkanlarını bir arada görmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Enöz, "Belediye başkanlarımızın bir araya gelerek yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmaları bizi mutlu etti. " dedi. MHP'li belediye başkanlarının yaptıkları çalışmalardan vatandaşların memnuniyetle bahsetmelerinin kendilerini onurlandırdığını dile getiren Akçay'da, "Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımız belediye başkanlarımızın başarılı çalışmalarından bahsediyor.

Buda bizi mutlu ediyor. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu. Belediye başkanlarına başarı dileyen Ahmet Orhan'da, yapacakları çalışmalarda kendilerinin de her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlar İshakçelebi’de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement