Basketbol'da Elazığ Gökkuşsağı Bölge Şampiyonu - Son Dakika
Güncel

Basketbol'da Elazığ Gökkuşsağı Bölge Şampiyonu

Basketbol\'da Elazığ Gökkuşsağı Bölge Şampiyonu

Yıldız Erkekler Güneydoğu- Anadolu Basketbol grup maçları sonunda Veysi Hanege yönetimindeki Gökkuşağı basketbol takımı final maçında Malatya'yı 76-57 mağlup ederek bölge şampiyonu oldu.

17.03.2014 11:42

12-16 Mart tarihlerinde Elazığ ilinde düzenlenen Yıldız Erkekler Güneydoğu- Anadolu Basketbol grup maçları sonunda Veysi Hanege yönetimindeki Gökkuşağı basketbol takımı final maçında Malatya'yı 76-57 mağlup ederek bölge şampiyonu oldu.

Müsabakanın ve turnuvanın federasyon temsilciliğini Elazığ Bölgesinde Kayahan Topal yaparken, final maçını Antalya bölgesinden Hüsniye Yıldız ve Adıyaman Bölgesinden Ramazan Türel hakem ikilisi yönetti.

İlk periyotu 20-15 galip tamamlayan Elazığ Gökkuşağı Basketbol takımı devreye ise 37-32 galip girdi. Oyunun 3 periyotunda 15-11 son çeyrekte ise 24-14'lük bir seri yakalayan mavi beyazlı takım sahadan da 76-57 galip ayrılarak turnuvayı namaglûp olarak şampiyon tamamladı.

17 Nisanda yarı final maçları oynamak üzere Rize'ye gideceklerini belirten deneyimli basketbol antrenörü Veysi Hanege bir kurum ve müessese takımı olmamalarına rağmen maddi zorluklar içerisinde şampiyon olmayı başardıklarını ifade ederek, şehrin önde gelen iş adamlarından yarı final maçları öncesi destek istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basketbol'da Elazığ Gökkuşsağı Bölge Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement