Bayındır'ı Sağanak Yağış Vurdu - Son Dakika
Güncel

Bayındır'ı Sağanak Yağış Vurdu

Bayındır\'ı Sağanak Yağış Vurdu

İzmir’in Bayırdır ilçesi Zeytinova mahallesinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına, hayatı felç ederek kenti çamur deryasına döndürdü.

23.10.2015 17:41

İzmir'in Bayırdır ilçesi Zeytinova mahallesinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına, hayatı felç ederek kenti çamur deryasına döndürdü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir yaptığı uyarıların ardından İzmir ve bölgesinde sağanak yağış ve fırtına etkili oldu. Bergama ilçesine bağlı Zeytinova mahallesinde gece saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Yağış nedeniyle mahalledeki bazı ev iş yerlerini su bastı. Yağış, dağlardaki çamurlu suları mahalle merkezine kadar taşıdı. Kent merkezi bir anda çamur deryasına dönerken, Bergama Belediyesi ekipleri alarma geçerek temizlik seferberliği başlattı.

FIRTINA AĞACI KÖKÜNDEN SÖKTÜ

Öte yandan çalışmalara bazı vatandaşlar destek oldu. Yağış nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Sağanak yağışla birlikte etkili olan fırtına bir ağacı kökünden söktü. Sağlık ocağının bahçesindeki ağaç, çatının üzerine devrildi. Bölgede yağış ara ara devam ederken, meteoroloji yetkilileri, oluşabilecek sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayındır'ı Sağanak Yağış Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement