Bayramda Denizin Ve Güneşin Adresi Sharm El Sheıkh - Son Dakika
Güncel

Bayramda Denizin Ve Güneşin Adresi Sharm El Sheıkh

Bayramda Denizin Ve Güneşin Adresi Sharm El Sheıkh

ODEON Tours, Kurban Bayramı'nda Uçak Dahil 449 Euro'dan Başlayan 1 Haftalık Turlar Ve 12 Taksit İmkanıyla Herkesi Efsaneler Ülkesi Mısır'ı Keşfetmeye Çağırıyor.

05.10.2010 13:27  Güncelleme: 13:37

Mısır pazarının lider şirketlerinden ODEON Tours, Kurban Bayramı'nda deniz ve güneşin keyfini çıkartmak isteyenleri tatil cenneti Sharm El Sheikh'e götürüyor. 13-20 Kasım tarihleri arasında, 7 gece 3 yıldızlı otellerde 449 Euro, 4 yıldızlı otellerde 599 Euro ve 5 yıldızlı otellerde 629 Euro'dan başlayan fiyatlarla; vize ücreti hariç, uçak, alan vergisi, konaklama, transfer, Türkçe rehberlik hizmeti ve seyahat sigortası dahil, ODEON Tours tatil paketlerinden birini 12 taksit imkanıyla seçerek bayramı efsaneler ülkesi Mısır'da geçirebilirsiniz. Kızıldeniz ve dağlar arasında yer alan Sharm El Sheikh, doğal güzellikleri, muhteşem sahili ve dalış turizmi ile son yılların en popüler tatil merkezleri arasında yer alıyor.

ODEON Tours İç Pazar Müdürü Akın Akar Aksu, kış mevsimine denk gelen Kurban Bayramı'nı sıcak iklimde geçirmek isteyenlerin ilk tercihinin ODEON Tours güvencesiyle Mısır'ın gözde tatil merkezi Sharm El Sheikh olacağını söyledi. Aksu, Sharm El Sheikh programına katılan misafirlerin, ekstra turlarla dünyanın en popüler dalış merkezi olan Kızıldeniz'de eşsiz güzellikteki mercan kayalıklarını ve rengarenk balık türlerini cam tabanlı teknelerden izleyebileceğini, ODEON Tours rehberleri eşliğinde Kahire'ye giderek Mısır piramitlerinin büyülü dünyasını keşfedebileceğini belirtti.

Mısır'daki faaliyetlerine altı yıl önce başlayan ODEON Tours Yer Hizmetleri'nin, 2009 yılında yapılanmasını ve hizmetlerini geliştirdiğini açıklayan Aksu, Mısır'da başta BDT ülkeleri olmak üzere Ukrayna ve Polonya'dan gelen turistlere hizmet verdiklerini ve pazar payı olarak lider ilk üç şirket arasında yer aldıklarını söyledi.

Mısır pazarında altı yıldır yüz binlerce turiste hizmet verdiklerini belirten Aksu, ODEON Tours'un ofisleri ve profesyonel yer hizmetleri kadrosu ile karşılama, transfer, otele yerleştirme, turistlerin kendi dillerinde konuşan rehberler ile rehberlik, ekstra tur hizmetleri ve geri transfer 'uğurlama servisi' hizmetleri ile Mısır'daki en etkin tur operatörü olduğunun altını çizdi.

ODEON Tours'un Sharm El Sheikh tatil paketlerinden birini 12 taksit imkanıyla satın almak için www.odeontours.com.tr 'yi ziyaret edebilir veya 0212 444 0 684 numaralı telefondan çağrı merkezini arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayramda Denizin Ve Güneşin Adresi Sharm El Sheıkh - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement