Belediye Atölyesindeki 4 Otobüs Yandı - Son Dakika
Güncel

Belediye Atölyesindeki 4 Otobüs Yandı

Belediye Atölyesindeki 4 Otobüs Yandı

Kırıkkale'nin Bahşılı İlçe Belediyesi'ne ait atölyede çıkan yangında 4 otobüs kullanılamaz hale geldi.

02.11.2011 12:42

Kırıkkale'nin Bahşılı İlçe Belediyesi'ne ait atölyede çıkan yangında 4 otobüs kullanılamaz hale geldi. Bahşılı ile Kırıkkale arasında çalışan belediye otobüsü yangınının kundaklama olabileceği olasılığı üzerinde duruluyor.

Bahşılı Belediyesi'ne ait atölyede dün gece saatlerinde belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek 4 otobüse sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 4 otobüs kullanılamaz hale geldi. Yangında, belediyeye ait bir kepçe ile vidanjör makinesinde de yer yer yanma ve zarar meydana geldi.

Bahşılı Belediye Başkanı AK Parti'li Halil İbrahim Bişkin, şöyle dedi:

"Kundaklama var mı yok mu bir şey diyemem. Yetkili arkadaşlar çalışmalara devam ediyor. İlk bakışta kişisel olarak baktığımda, 'Gecenin bir yarısı, arabalar durup dururken niye alev aldı?' diye düşünüyoruz. Yani bir kundaklama olayı, sabotoj varsa, yapan insanlar aslında kendi araçlarını yakıyorlar. Çünkü bu araçları onlar da kullanıyor. Çocukları da kullandı, düğünlerde kullandı, cenazelerde kullandı."

Yangın ile ilgili Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nce soruşturma başlatılırken, çevrede bulunan evlerin kamera görüntüleri alındı. - Kırıkkale/ Bahsili

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Atölyesindeki 4 Otobüs Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement