Belediye Başkanına Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanına Silahlı Saldırı

Belediye Başkanına Silahlı Saldırı

Artvin Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu makamında silahlı saldırıya uğradı.

11.10.2012 17:47  Güncelleme: 23:59

Artvin'in Hopa ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, makamında silahlı saldırıya uğradı. Sol bacağından yaralanan Kasımoğlu tedavi altına alındı.

Hopa Belediyesi'ne perşembe günü öğleden sonra gelen bir kişi, doğruca başkan Kasımoğlu'nun makamına girdi. Kimliği henüz saptanamayan kişi, Turan Kasımoğlu'na tabancayla ateş ettikten sonra kaçtı.

SOL BACAĞINDAN İKİ KURŞUNLA YARALANDI

Saldırıda sol bacağından iki kurşunla yaralanan 56 yaşındaki Kasımoğlu, Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Kasımoğlu'nun hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

BÜFE İÇİN YER İSTEMİŞ, OLMAYINCA SİNİRLENİP VURMUŞ

Polisin takibi sonrasında belediye başkanını makamında vuran kişinin T.O. olduğu belirtildi. Belediye Başkanlığı makamına gelerek Kasımoğlu'ndan büfe açmak için yer istediği ileri sürülen T.O., olumsuz cevap alınca sinirlendi. Başkan Kasımoğlu ile bir süre tartışan T.O. daha sonra da belindeki tabancayı çekip 3 el ateş ederek Başkan Kasımoğlu'nu yaraladıktan sonra kaçtı.

2009'dan beri Hopa Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kasımoğlu, uzun yıllar uluslararası nakliye işiyle uğraştıktan sonra 2003'te İstanbul'dan memleketi Hopa'ya dönmüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanına Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement