Belediyenin Minikleri Çanakkale Şehidi Anıtı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Belediyenin Minikleri Çanakkale Şehidi Anıtı'nı Ziyaret Etti

Belediyenin Minikleri Çanakkale Şehidi Anıtı\'nı Ziyaret Etti

MANİSA Belediyesi Haydar Bayçın Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi okul öncesi gurubu öğrencileri, Çanakkele Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu ziyaret etti.

22.03.2014 15:33  Güncelleme: 16:04

Ziyarette Ulu Önder Mustafa Kemal'in dev tablosu önünde hatıra fotoğrafı çektiren minikler, yeni öğrendikleri İstiklal Marşı'nı gururla okudu.

MANİSA Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve ziyaretçi akınına uğrayan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, bu kez minik öğrencileri ağırladı. Haydar Bayçın Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin okul öncesi gurubu öğrencileri, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, merkez sorumluları tarafından bilgilendirildiler. Diaromaları dikkatle inceleyen minikler, merkez sorumlusu Özge Topaçoğlu ve öğretmenleri eşliğinde gittikleri Çanakkale Şehitleri Anıtı'nda özellikle Ulu Önder Mustafa Kemal'in dev tablolarına hayran kaldılar. Bol bol hatıra fotoğrafları çektirerek gezilerini ölümsüzleştiren öğrenciler, yeni öğrendikleri İstiklal Marşı'nı okumanın da gururunu yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyenin Minikleri Çanakkale Şehidi Anıtı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement