Bengü, Mersin'i Salladı - Son Dakika
Güncel

Bengü, Mersin'i Salladı

Bengü, Mersin\'i Salladı

Mersin'in simge festivali haline gelen 'Uluslararası Narenciye Festivali' kapsamında konser veren şarkıcı Bengü, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

11.11.2014 21:59  Güncelleme: 22:28

Mersin'in simge festivali haline gelen 'Uluslararası Narenciye Festivali' kapsamında konser veren şarkıcı Bengü, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yenişehir Kültür Merkezi'nde sahne alan Bengü'nün konserini Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç ve yaklaşık bin kişi izledi. Konserine 'Yaralı' parçası ile başlayan Bengü, sahne performansıyla göz doldurdu.

HEPBİR AĞIZDAN 10'UNCU YIL MARŞI

Son albümü olan 'İkinci Hal'in çıkış parçası 'Sahici' ile hayranlarının beğenisini kazanan Bengü, narenciye ile süslenen sahnede sevilen parçalarını seslendirdi. İlk şarkısının ardından, Ermenek'te yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madencileri de anan Bengü, "Hepinizin bildiği gibi elim bir kaza yaşandı ve bizlerde konserlerimizi iptal ettik. Yaralar açılıyor ama o açık yaralar hep kalıyor. Dün de 10 Kasım iken, istiyorum ki hep bir ağızdan konserin en başında Onuncu Yıl Marşı söyleyelim. Atatürk'ün sahici çocukları olduğumuzu bir kez daha kalpten gösterelim. Ne mutlu Türküm Diyene" dedi. Ünlü sanatçı, ayağa kalkan hayranları ile birlikte hep bir ağızdan 10'uncu Yıl Marşı'nı okudu.

Eski ve yeni albümünde yer alan şarkılardan oluşturduğu repertuarı ile sevenlerinin karşısına çıkan Bengü, bazı şarkılarını ise hayranları ile birlikte söyledi. Dansı ve sempatik tavırları ile hayranlarının beğenisini kazanan ünlü sanatçının sahnedeki enerjisi de gözlerden kaçmadı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Bengü, alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı. - Mersin

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement