Berlin'den Tatil İçin Geldiği Urla'da Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Berlin'den Tatil İçin Geldiği Urla'da Bıçaklanarak Öldürüldü

Berlin\'den Tatil İçin Geldiği Urla\'da Bıçaklanarak Öldürüldü

Almanya'nın başkenti Berlin kentinden tatil için İzmir'in Urla'ya gelen 2 çocuk babası, 38 yaşındaki Barış Demirci, ağabeyi Cüneyt Demirci ile sahilde otururken kendisinden para istediği öne sürülen sabıkalı 29 yaşındaki Murat Özel tarafından...

25.06.2013 13:28

Almanya'nın başkenti Berlin kentinden tatil için İzmir'in Urla'ya gelen 2 çocuk babası, 38 yaşındaki Barış Demirci, ağabeyi Cüneyt Demirci ile sahilde otururken kendisinden para istediği öne sürülen sabıkalı 29 yaşındaki Murat Özel tarafından karnından bıçaklandı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 4 gün yaşam mücadelesi veren Demirci, kurtarılamadı. Polis, hakkında yakalama kararı çıkartılan zanlı Özel'i aramaya başladı.

Olay, geçen 18 Haziran'da, saat 02.30 sıralarında Zeytinalan Mahallesi 4 bin 155'inci Sokak'ta meydana geldi. Berlin'de inşaat alanında çalışan Barış Demirci, 15 Haziran'da, 2 çocuğuyla birlikte, yıllık iznini geçirmek için ailesinin oturduğu Urla'ya geldi. Olay günü çocukları yeğenleriyle birlikte gezmeye giden Barış Demirci, ağabeyi Cüneyt Demirci ile sahilde oturup sohbet etmeye başladı. Bu sırada, yanlarına gelen Murat Özel ile amcasının oğlu Ferdi Özel, iddiaya göre Demirci kardeşlerden para istedi. Demirci kardeşlerin para vermemesi üzerine otomobile binen Murat ile Ferdi Özel, havaya ateş ederek uzaklaştı. Kısa bir süre sonra tekrar gelen amca çocukları, Demirci kardeşler ile kavga etmeye başladı. İddiaya göre Ferdi Özel, başına bira şişesi ile vurduğu Cüneyt Demirci'yi yere düşürdü. Yere düşen Demirci, kendisine vuran Ferdi Özel'in arkasından koşup yakalamak istedi. Bu sırada, Barış Demirci de ensesinden tutup yere yatırdığı Murat Özel'i polise teslim etmek istedi. Murat Özel, fırsatını bulup otomobilden aldığı bıçağı Barış Demirci'nin karnına sapladı. Ağır yaralanan Barış Demirci, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada 4 gün yaşam mücadelesi veren Demirci, 22 Haziran cumartesi günü öldü. Barış Demirci, Urla Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

ARANIYOR

Şüphelilerden Ferdi Özel, polise gidip teslim oldu. Mahkeme, Ferdi Özel için adli kontrol önlemlerinin uygulanmasına ve tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Olayda bıçağı kullanan Murat Özel hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Polis, Murat Özel'i aramaya başladı. Olayda başına aldığı bira şişesiyle hafif yaralanan Cüneyt Demirci, şüphelilerin bölgeyi mesken tutup, herkesi haraça bağlamak istediklerini ileri sürdü. Kardeşini vuran kişinin bir çetenin adamı olduğunu iddia eden Demirci, şöyle dedi:

"Bana vuranı yakalamak için peşinden koştum. Bu sırada oğlum Yasin yanıma gelip, 'Amcamı vurdular' dedi. Geldiğimde kardeşim yerde yatıyordu. Kardeşimin öldürülmesinin tek sebebi para vermememiz oldu. Çocukları ile güzel bir tatil geçirmek için gelmişti. Ama bu güzelliği eşkıyalar bozdu. Sürekli telefonla beni tehdit ediyorlar. Kardeşimi vuran kişi bir an önce yakalansın. Hukuk mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğim." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berlin'den Tatil İçin Geldiği Urla'da Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement