Best Balıkesir Son Sırada, Oyuncular Zirvede - Son Dakika
Güncel

Best Balıkesir Son Sırada, Oyuncular Zirvede

Best Balıkesir Son Sırada, Oyuncular Zirvede

BEST Balıkesir, bu sezon ilk kez yer aldığı Spor Toto Basketbol Ligi'nde ilk 7 maçı kaybederek son sırada kalan, mavi beyazlı oyuncular istatistiklerde zirveye çıktı.

22.11.2016 15:40

BEST Balıkesir, bu sezon ilk kez yer aldığı Spor Toto Basketbol Ligi'nde ilk 7 maçı kaybederek son sırada kalan, mavi beyazlı oyuncular istatistiklerde zirveye çıktı. Best'in ABD'li oyun kurucusu Michael Green 7 hafta sonunda maç başına 8.71 ortalama ile en çok asist yapan ikinci oyuncu oldu. Takımda en çok süre alan oyunculardan biri olan Green skora katkısıyla da dikkat çekti. Maç başına 14,7'lik sayı ortalaması yakalayan ABD'li guard, buna karşılık 3,28'lik ortalama ile en çok top kaybeden oyuncular arasına girdi.

Best Balıkesir'in başarılı pivotu Leon Williams 7 maç sonunda ortalama 11 ribauntla bu dalda ikinci sırada yer aldı. Balıkesir temsilcisinin son anda renklerine bağladığı Randy Culpepper 6 maçta 15,2'lik sayı ortalaması tutturdu. Sayı ortalamasında ilk 12'ye giren Culpepper 10 top çalma ile 1,66'lık oran tutturdu ve bu kategoride de 7'nci sırada yer buldu. Takımın önemli isimlerinden Austin Nichols ise Trabzonspor Medical Park karşılaşmasıyla birlikte kariyerinin Spor Toto Basketbol Ligi'ndeki 100'üncü maçına çıktı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Best Balıkesir Son Sırada, Oyuncular Zirvede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement