Beyaz Oyunu 26 Ocak'ta İzleyiciyle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Beyaz Oyunu 26 Ocak'ta İzleyiciyle Buluşuyor

Beyaz Oyunu 26 Ocak\'ta İzleyiciyle Buluşuyor

Diyarbakır’da tiyatro sanatını yaymak ve sevdirmek amacıyla çalışmalarını şehir tiyatroları çatısı altında sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, provalarına devam ettiği yeni oyunu Beyaz izleyiciyle buluşuyor.

25.01.2018 12:43

Diyarbakır'da tiyatro sanatını yaymak ve sevdirmek amacıyla çalışmalarını şehir tiyatroları çatısı altında sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, provalarına devam ettiği yeni oyunu Beyaz izleyiciyle buluşuyor.

İlk gösteriminin 26 Ocak'ta yapılacağı oyunun perdelerinin sezon boyunca belirli aralıklarla tiyatro severlerle açacak. Kentte kültürel faaliyetleri artırmak adına çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yazarlığını Emmanuelle Marie, yönetmenliğini Cem Kenar'ın yaptığı 'Beyaz' oyunu 26 Ocak'ta saat 20.00'de prömiyerini Kültür ve Kongre Merkezi Tiyatro Salonu'nda yapacak. Beyaz adlı tiyatro oyunu yapılacak olan galanın ardından 2018 sezonu boyunca farklı tarihlerlerde izleyiciyle buluşacak.

Çevirmenliğini Zeynep Nutku, dramaturgluğunu Asmin Singez, yönetmen yardımcılığını Ruşen Perinçek, dekor ve kostüm İsmail Oyur, ışık tasarımını Bayram Can, oyunculuklarını Handan Ekici ve Berfin Çalıştıran'ın yaptığı 'Beyaz' ölmek üzere olan annelerinin son günleri nedeniyle bir araya gelen abla ile kız kardeşin hikayelerine odaklanıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyaz Oyunu 26 Ocak'ta İzleyiciyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement