"Beylikdüzü'ne Artı Değerler Katmak İçin Yol Devam…" - Son Dakika
Güncel

"Beylikdüzü'ne Artı Değerler Katmak İçin Yol Devam…"

"Beylikdüzü\'ne Artı Değerler Katmak İçin Yol Devam…"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hafta sonunu da oldukça yoğun geçirdi.

11.02.2014 10:19

Vatandaşla buluşma etkinlikleri doğrultusunda Başkan Uzun; Pazar gezisi, STK, SKM ve ev ziyaretleri ile düğün programlarına katıldı.

İlçede ziyaret edilmedik yer bırakmayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlarla bir araya gelerek, önemli konularda muhabbet ediyor, projelerini anlatıyor ve halkı dinliyor. Başkan Uzun ziyaret ettiği yerlerde Beylikdüzü'nün ilçe olduktan sonra seçilmiş ilk ve kurucu belediye başkanı olduğunu dile getirdi. Belediye başkanlığında çıraklık döneminin bittiğini, Allah'ın izin vermesi halinde sırada ise kalfalık ve ustalık dönemlerinin olduğunu belirten Başkan Uzun, bu konuda vatandaşların desteğini sürdürmelerini istedi. Geçtiğimiz beş yıl içerisinde Beylikdüzü'ne faydalı birçok çalışma yaptıklarını, bu çalışmaların içlerinde büyükşehir belediyeleri olmak üzere birçok il ve ilçe belediyesinin araştırılarak, örnek aldıklarını ifade etti.

Başkan Uzun, Yeni Dönem Projelerinden Bahsetti

Yaklaşık iki hafta içerisinde Devlet Hastanesi'nin temelinin atılacağını belirten Başkan Uzun, bunun yanında sağlıkla ilgili fiziki yatırımların da devam edeceğini söyledi. Yeni okulların yolda olduğunu belirten Başkan Uzun, "Diğer yatırımlarla eğitime tam destek vereceğiz. E-5 Karayoluna alternatif yapılacak yollar ve ilçe içerisinde yapılacak yeni yollarla, ilçe içi ulaşımda sıkıntı kalmayacak. Yeni dönemde teleferik ve yeni ring hatlarıyla metrobüs ve metroya ulaşımın daha da kolaylaşacak. Deniz ulaşımına da alacağımız iki tekne ile katkı sağlayacağız. Ayrıca zemin altı otoparklar ve battı çıktılı kavşak projelerine de hız vereceğiz. 90 yeni park ile Beylikdüzü Park' hareketini gerçekleştirdik. İstanbul'un en büyük botanik bahçesini çok kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunulacağız. Yakuplu'da yeni yapılan arıtma kolektörü ile arıtılacak su, sulamada kullanılacak. Bu sene Kavaklı ve Yakuplu sahil düzenlemeleri de başlayacak. Gürpınar Sahili'nde dünyanın en modern su ürünleri halinin yapılacak. Yakuplu'ya da bir büyük kültür merkezi yaparak, sosyal ve kültürel ve sanatsal çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Olimpik spor kompleksimiz ise bitme aşamasında. İlçe içerisinde kurulan diğer spor kulüpleri ve faaliyetleriyle Beylikdüzü'nün bir spor üssü haline getireceğiz. Tüm bu projeleri vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Beylikdüzü'ne artı değerler katmak için yola devam…" diye konuştu.

Yoğun Temponun Tam İçinde

Başkan Uzun, Marmara Mahallesi İhlas 1. Kısım Camii Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra, Marmara Mahallesi SKM'yi ziyaret etti ve partililerine hitap etti. Daha sonra iki nikah kıydı, bir düğün ve bir nişan merasimine katıldı. Ağasarlılar Derneği'ni ziyaret eden Başkan Uzun, Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'daki Tokatlılar Buluşması'na da katıldı. Başkan Uzun'a burada derneğe katkılarından dolayı bir de plaket verildi. AK Parti Merkez SKM'yi ziyaret ederek İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ve SKM Başkanı Ömer Duman ile de bir araya gelen Başkan Uzun, Yukuplu'da Musa Öztürk'ün evine konuk olarak, Öztürk Ailesi ve komşularıyla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Beylikdüzü'ne Artı Değerler Katmak İçin Yol Devam…' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement