Birlik Dayanışma Grubu Akçakale'de - Son Dakika
Güncel

Birlik Dayanışma Grubu Akçakale'de

Birlik Dayanışma Grubu Akçakale\'de

Sosyal medya üzerinde bir araya gelen Birlik Dayanışma Grubun üyeleri, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Suriyelilere gıda ve giyim yardımında bulundu.

05.01.2016 12:59

"Üşüyorum Umudum Ol "projesi kapsamında Birlik ve Dayanışma Grubu üyelerinin getirdikleri yardımlar Akçakale Belediyesi İlk Adım Yaşam Merkezinde kalan Suriyeli misafirlere teslim edildi.

Ülkelerinde yaşanan iç savaştan dolayı evlerini terk ederek Akçakale Belediyesi İlk Adım Yaşam Merkezinde barınan Suriyeli misafirlere bir yardım da sosyal medya üzerinde örgütlenmiş ve yine aynı şekilde turuncu yelekleriyle ün salan Birlik Dayanışma Grubun'dan geldi.

Birlik Dayanışma Grubu Üyeleri mazlum Suriyeli misafirleri ikamet ettikleri İlk Adım Yaşam Merkezinde ziyaret ederek, yanlarında getirdikleri 1,5 ton kuru bakliyat, çocuk maması, çocuk bezi, bayanlara özel hijyenik seti, 300 adet temizlik paketi,100 adet piknik tüpü, 50 adet tüplü ısıtıcı, bin 300 çift çorap ve 200 battaniyeyi Suriyeli misafirlere teslim etti.

Birlik ve Dayanışma Grubu Adana Temsilcisi Leyla Kaymaz yapılan yardımlarla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Birlik ve Dayanışma Grubu olarak sosyal medya üzerinde örgütlenmiş arkadaş grubuyuz. Van depremi ile oluştu bu insaniyet grubumuz. Van depremi, Hakkari, Şırnak ve Yüksekova'da bulunan okullara çocuklara eğitim yardımları götürdük. Daha sonra Suruç'a Kobani'den ve Türkmen dağından gelen mültecilere yardımlarımızı ulaştırdık. Şimdi de Akçakale'deyiz. Bizim örgütlenmemiz tamamen sosyal medya Facebook üzerinde oluşuyor. Beş yıllık bir geçmişimiz var. Yardım severler bağışlarını bizim elden teslim etmemizle güven duyarak gönderiyorlar "dedi.

İlk Adım Yaşam Merkezi Koordinatörü İbrahim Akkurt yapılan yardımlardan dolayı Birlik ve Dayanışma Grubu üye ve yetkililerine teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Birlik Dayanışma Grubu Akçakale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement