Bombalı Saldırıda Ölen Emekli Uzman Çavuş Kalıç ile Çaycı Kılıç Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Bombalı Saldırıda Ölen Emekli Uzman Çavuş Kalıç ile Çaycı Kılıç Toprağa Verildi

Bombalı Saldırıda Ölen Emekli Uzman Çavuş Kalıç ile Çaycı Kılıç Toprağa Verildi

Ankara'daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenler arasında bulunan emekli Uzman Çavuş Kemal Kalıç ile Kızılay'daki bir işyerinde çaycı Taner Kılıç, Kırıkkale'de toprağa verildi.

14.03.2016 14:39

Ankara'daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenler arasında bulunan emekli Uzman Çavuş Kemal Kalıç ile Kızılay'daki bir işyerinde çaycı Taner Kılıç, Kırıkkale'de toprağa verildi.

Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından emekli Uzman Çavuş Kemal Kalıç'ın cenazesi, merkeze bağlı Hasandede Köyü Camii'ne getirildi. Burada, Kalıç'ın eşi Seda, çocukları Özlem Nuray ve İrem Sılay, babası Rıza Kalıç ile yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Kalıç'ın kız kardeşi Nurhan Coşkun, "Biz kimseye bir şey yapmadık. Gözleri kör olsun. Ocakları sönsün" diyerek ağıt yaktı. Öğleleyin köy camisinde kılınan cenaze namazı ardından emekli Uzman Çavuş Kemal Kalıç'ın Türk bayrağına sarılı tabutu bir süre askerlerin omzunda taşındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Törene, Kalıç'ın yakınları ile Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve çok sayıda kişi katıldı. Kızılay'da bir işyerinde çaycı olarak çalıştığı sırada patlamada yaşamını yitiren 45 yaşındaki Taner Kılıç'ın  cenazesi de Sulakyurt İlçesi'ne bağlı Ali Şeyhli Köyü'ne getirildi. Köy camisinde öğleleyin kılınan namaz ardından Kılıç'ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi. Törene, Kılıç'ın yakınları, Kaymakam Fikret Dağ ile çok sayıda kişi katıldı.

- Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bombalı Saldırıda Ölen Emekli Uzman Çavuş Kalıç ile Çaycı Kılıç Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement