Bozdağ: "Biz Desteğimizi Verdiğimiz Birini İade Etmeyiz" - Son Dakika
Güncel

Bozdağ: "Biz Desteğimizi Verdiğimiz Birini İade Etmeyiz"

Bozdağ: "Biz Desteğimizi Verdiğimiz Birini İade Etmeyiz"

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Tarık Haşimi şu anda ülkemizde bulunmaktadır."

09.05.2012 17:20

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Tarık Haşimi şu anda ülkemizde bulunmaktadır. Türkiye kendisine destek vermiştir. Bizim desteğimizde devam edecektir. Biz desteğimizi verdiğimiz birini iade etmeyiz" dedi.

-MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu'nun, "Kayınpederimin annesi yani eşimin babaannesi 2010 yılındaki referandumda oy kullanmış yalnız kendisi ahirete intikal edeli epey olmuştu, bunu nasıl izah edeceğiz" sorusuna Bozdağ, "Eskiden yazılmıyordu insanlar, yazılmayınca yazılmayan seçmen gözükmüyordu şimdi ise yazılmak istesin istemesin herkes nüfustaki kayıt esası alınarak listede yer aldığı için herkes seçmen gözüktü, buradan kaynaklanan bir artış var. Ölüp de listede gözükenlerin nüfus kaydı düşülmediği için bunlar gözüküyor" yanıtını verdi.

-MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır da, "Birileri TBMM Başkanvekiline bu menfur saldırıyı yapmaya cesaret gösterebiliyorsa hükümetin oturup düşünmesi lazım. Bu menfur saldırıyla kimler ne mesaj vermek istiyorlarsa MHP grubu olarak onu aldık nispiyle karşılık vereceğimizi bilmelerini istiyoruz, bu TBMM'ye yapılan bir saldırıdır" dedi.

ANKARA

(MG/ZHR) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bozdağ: 'Biz Desteğimizi Verdiğimiz Birini İade Etmeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement