Bu Üçlü Çok Güçlü - Son Dakika
Güncel

Bu Üçlü Çok Güçlü

Bu Üçlü Çok Güçlü

Cumhuriyet Halk Partiler 11 Ocak 2014 günü Manisa'ya gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi Manisa sokaklarını bir uçtan öbür uca kadar dolaştı.

06.01.2014 10:10

Geniş katılımlı bir esnaf ziyareti tertipleyen ve binlerce vatandaş ve esnafla tek tek selamlaşan CHP'liler, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Uzun, Şehzadeler İlçe Başkanı Necdet Köprülü, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda Partili ile birlikte 8 saat boyunca Manisa sokaklarındaydı.

Sabah saat 10.00'da Parti önünde buluşan ve 400 Partilinin eşlik ettiği esnaf ziyareti adeta Manisa'da Kılıçdaroğlu'nun mitingi öncesi bir gövde gösterisine dönüştü.

İlk önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in doğup büyüdüğü Nişancıpaşa Mahallesine, ardından Alaybey Mahallesine, sonrasında şehrin en doğusuna kadar giden ve Belediye'nin Zabıta noktasından Ulupark'a kadar çift yönlü yürüyen büyük kalabalık tek tek esnaf ve vatandaşlarla merhabalaştı, sohbet etti.

Özellikle Özgür Özel, Semih Balaban ve Ali Arslan'ın birlikte poz verdikleri ve 'Bu Üçlü Çok Güçlü' sloganının yer aldığı broşürler vatandaşlar ve esnaf tarafından büyük beğeni topladı. Kalabalık heyete bir de sesli araç eşlik etti ve hem Cumartesi Pazarında hem de Manolya Meydanından vatandaşlara seslenen Özgür Özel önce Şehzadeler ve Yunus Emre Belediye Başkan Adaylarını takdim etti, ardından Manisalıları 11 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek Mitinge çağırdı.

Özgür Özel yaptığı konuşmasında;

'Bizim kapımız bugüne kadar nasıl herkese açık olduysa bundan sonra da öyle olacak. Herkes rahatlıkla yanımıza gelip derdini söyleyebilecek. Biz seçildikten sonra vatandaşa sırtını dönenlerden değil, yüzünü dönenlerden olacağız. Oy verenlerin yüzünü kızartmayan, onları pişman etmeyen bir yönetim anlayışı içinde olacağız. Bugüne kadar milletvekilliğini nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı anlayış ile vatandaşla iç içe bir belediyecilik anlayışını sürdürceğiz.' dedi.
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Özel, hem balkonlardan kendisini dinleyen vatandaşları selamladı hem de yapılacak büyük mitinge vatandaşları davet etti. Belediye Başkan adaylarını gören vatandaşlar balkonlardan boş ayakkabı kutusu gösterdiler.
Özgür Özel'de bunun üzerine ;

'30 Mart'tan sonra kendimizin, çocuklarımızın ayakkabı kutularını doldurmak için değil, vatandaşımıza hizmet etmek için çalışacağız. Manisa'nın çocuğu olan bu üçlü size hizmet etmek için geliyor. Bu seçim Ayakkabı Kutusu Partisi'nin yaptıklarına son vermek istiyorsanız güçlü olanda birleşmemiz gerekir. CHP il genelindeki 260 bin oyu ile AKP'nin alternatifidir. Güçlü olanda birleşelim, bu üçlü çok güçlü.' dedi.

Bu sözlerinin üzerine büyük alkış alan ve balkonlardaki vatandaşlardan da büyük ilgi gören CHP heyeti sadece birkaç yerde esnafın ikram ettiği çay ve suyu içerek, 8 saat boyunca 400 kişilik kalablık bir heyetle yaptıkları bu esnaf çalışması ile Manisa siyaset tarihinde bir rekor kırmış oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Üçlü Çok Güçlü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement