Burdur 1. Amatör Kümede Yeni Burdurspor Şampiyon Oldu - Son Dakika
Güncel

Burdur 1. Amatör Kümede Yeni Burdurspor Şampiyon Oldu

Burdur 1. Amatör Kümede Yeni Burdurspor Şampiyon Oldu

Burdur 1. Amatör Kümede sezonu Yeni Burdurspor şampiyon olarak tamamladı.

25.02.2013 10:37

18 Hafta süren zorlu maratonda Yeni Burdurspor sezonun son maçında karşılaştığı İl Özel İdarespor'u 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Türk Telekom'u 5-2 yenen Şekerspor ise ligi ikinci sırada bitirdi.

Burdur Gazi Atatürk Stadından oynanan ve Yeni Burdurspor'a beraberliğin yettiği maçta rakibini Fergan'ın attığı gollerle 2-1 yenen Yeni burdurspor bu yıl çıktığı birinci amatör kümede şampiyon olarak Bölgesel amatör Ligte mücadele edebilmek için Bucak Oğuzhanspor'la baraj maçı oynayacak.

Yeni Burdurspor Antrenörü Özcan Yıldırım geçen yıl 2. amatör kümede şampiyon olduklarını bu yıl da birinci amatör kümede şampiyon olduklarını belirterek "kulübümüz U-15 liginde şampiyon oldu, U-19'da da hedefimiz şampiyonluk. İnşallah baraj maçını da kazanarak ilimizi bölgesel amatör ligte temsil etmek istiyoruz." dedi.

Maçtan sonra Yeni Burdurspor'lu futbolcular şampiyonluk sevincini antrenörleri Özcan Yıldırım'ı havaya atarak yaşadılar. Öte yandan 1. Amatör Kümenin tek köy takımı olan Ziraatspor 18 karşılaşmada aldığı tek puanla ligi son sırada bitirdi. 18 karşılaşmada filelerinde 152 gol gören Ziraatspor rakip filelere ise 14 gol atabildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burdur 1. Amatör Kümede Yeni Burdurspor Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement