Bursa Büyükşehir Belediyespor Romanya'da - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Romanya'da

Bursa Büyükşehir Belediyespor Romanya\'da

CEV Challenge Cup 1'inci tur mücadelesinde çarşamba Stiinta Bacau takımına konuk olacak Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı bugün Romanya'ya gitti.

12.12.2016 19:40

CEV Challenge Cup 1'inci tur mücadelesinde çarşamba Stiinta Bacau takımına konuk olacak Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı bugün Romanya'ya gitti.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde ikinci sıraya yükselen, Avrupa kupalarında ise bu sezonki ilk sınavını verecek olan yeşil beyazlılar, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan tarifeli uçak ile önce başkent Bükreş'e, buradan da karayoluyla 5 saatlik yolculuğun ardından Bacau şehrine ulaştı.

21 kişilik kafilede Başantrenör Jan de Brandt, teknik heyet ve sporcuların yanı sıra Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve İdari Menajer Sabri Can yer aldı.

BRANTD İDDİALI

Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan Belçikalı çalıştırıcı Jan de Brandt, Romanya'dan Bursa'ya avantajlı bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Ligde aldıkları Halkbank galibiyetiyle ikinci sıraya yükseldiklerine vurgu yapan deneyimli başantrenör, yeşil beyazlı takımın 2014-2015 sezonunda CEV Challenge Cup'ı müzesine götürdüğünü ve aynı heyecanı kendilerinin de yaşamak istediğini ifade ederek, "Her maça ayrı ayrı bakacağız. Öncelikle hedefimiz yarı finale yükselmek. Romanya'dan iyi bir sonuç ile Bursa'da turu geçmek istiyoruz. Daha sonra maç maç bakarak tekrar aynı heyecanı Bursa'ya yaşatmak ve kupayı kaldırmayı arzuluyoruz" dedi.

- Romanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Belediyespor Romanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement